Ellenőrzés

Most érkezett: Nébih-ellenőrzést kapott Tóth Gabi nyári tábora, megszólalt az énekesnő

Zs.

Létrehozva: 2024.07.18.

Módosítva: 2024.07.19.

Szerdán lakossági bejelentés miatt ellenőrzést tartott a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Tóth Gabi és Papp Máté Bence nyári táborában.

A szinte elviselhetetlen nyári kánikula ellenére is jó hangulatban telik Tóth Gabi és Papp Máté Bence, "Egy a ritmusunk" elnevezésű tábora, a negyven gyermek és a tucatnyi felügyelő már pár nap alatt felejthetetlen élményekkel lett gazdagabb. A lovaglás, az íjászat, az ének és a tánc boldogsággal tölti el a táborlakókat, és bár a kerítésen belül teljes a harmónia, kívül vannak olyanok, akik nem nézik jó szemmel a kezdeményezést. 

Névtelen bejelentés 

Lapunk információi szerint szerda délelőtt egy lakossági bejelentés miatt megjelentek a Nébih munkatársai a pomázi Magyar Vár Tábor területén, hogy ellenőrzést végezzenek. Tóth Gabi éppen íjászatoktatáson vett részt ekkor... Az énekesnő így mesélt a Borsnak a történtekről: 

Tudtuk, hogy lesznek rosszindulatú emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy ellehetetlenítsenek minket. Kaptunk is egy ellenőrzést a hatóságtól: bejelentés érkezett hozzájuk, hogy mindenképpen menjenek el vizsgálódni Tóth Gabi és Papp Máté Bence táborába. Mi örültünk ennek. Megkínáltuk őket hideg vízzel, és jó érzés volt hallgatni, hogy mindennek megfeleltünk, sőt nagyon meg is dicsérték a körülményeket.

Tóth Gabi
Tóth Gabi táborában váratlanul megjelentek a Nébih munkatársai Fotó: TV2

Tóth Gabi: Kétszer annyit kell teljesítenem az élet minden területén

Az énekesnő szerint várható volt, hogy külső erők megpróbálják majd megzavarni a táborlakók nyugalmát. Vagy így vagy úgy... 

Várható volt, hogy lesz valami... De aki névtelenül feljelentget, az nem gondol bele abba, hogy felkészült vagyok rosszindulatból. Sajnos sokat tapasztaltam. Így hát nekem Tóth Gabiként kétszer annyit kell teljesítenem az élet minden területén csak azért, hogy egyszer elfogadjanak, hogy ne találjanak fogást rajtam és a munkámon a rosszakarók. De semmi baj ezzel

– tette hozzá Gabi: 

Én továbbra is minden energiámmal arra koncentrálok, hogy: a csoda bennünk van, hát úgy is viselkedünk

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek