Erő

"Újrakezdem és sosem adom fel" - kész harcolni a padlóra került Tóth Gabi

Létrehozva: 2024.07.01.

Az énekesnő egy új, a megszokottól teljesen eltérő fotósorozattal köszönt be, azt üzenve, hogy újra kezdi az életét és sosem adja fel.

Sokan láthatták Tóth Gabi és Kiss Ramóna beszélgetését a "Tiktok Ramónával" című műsorban. Az interjú merőben más hangulatú volt, mint azok a vicceskedős, haverkodós beszélgetések, melyeket az elmúlt időszakban tucatjával látni a közösségi oldalakon. Itt két ember nagyon őszintén és nagyon mélyen megnyílt egymás előtt. A hatás nem is maradt el, Gabi kitárulkozása sokakat elgondolkodtatott azzal kapcsolatban, hogy vajon megérdemelte az énekesnő azt a mennyiségű és minőségű bántást, amit a válásával kapcsolatban kapott az emberektől? 

Tóth Gabi - Kiss Ramóna
Tóth Gabi és Kiss Ramóna beszélgetése sokakat elgondolkodtatott (Fotó: TV2)

Tóth Gabi új utakon 

Gabi tavalyi éve iszonyatosan nehéz volt, az énekesnő mégsem omlott össze, sőt! Ránézésre, mintha újjászületett volna: megújult külsővel és megerősödött lélekkel vág neki az előtte álló évtizedeknek, és szentül hisz benne (igaza is van), hogy az az egyetlen választható út az, amin járva elégedettnek és boldognak érzi magát. Az énekesnő a megújulását szerette volna megörökíteni is, ezért megkérte az egyik közeli művész barátját, Boldog Attilát, hogy készítsen róla egy rendhagyó fotósorozatot. És, hogy milyen lett a végeredmény? Különleges, misztikus és nagyon egyedi. Íme: 

Új kezdet 

Tóth Gabi a fotósorozathoz mindössze annyit írt, hogy: new chapter, ami angolul annyit jelent, hogy új fejezet. Ezzel kapcsolatban kérdeztük meg az énekesnőt: mit jelent számára a megújulás? 

Ez azt jelenti, hogy újrakezdem, és sosem adom fel. Bármi történjen is. Tudom, hogy ez az utam és abban is biztos vagyok, hogy idővel ezt el fogják fogadni azok is, akik számomra fontosak. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek