Trükkös

Tücsi sem versenyezhet a foci-Eb-vel

Bors

Létrehozva: 2024.07.06.

A nők általános problémája, hogy a foci-Eb idején párjuk mással van elfoglalva. Tücsi sem kivétel ez alól, aranyos trükköt vetett be, hogy férje felfigyeljen rá.

Vicces videót posztolt Aryee Claudia Dedei, ismertebb nevén Tücsi. A videóval egy olyan bosszantó jelenségre hívja fel a figyelmet, amivel sokan hölgytársa szembesül mostanában. A foci-Eb idején ugyanis gyakran előfordul, hogy a nőknek versenyezniük kell párjuk figyelméért, hogy a meccsek helyett ismét ők kerüljenek középpontba. Tücsi mostani videójában humorosan mutatja be, hogyan szembesül ő maga is a kontinensviadal "káros" mellékhatásával .

Tücsi
Tücsinek is meg kell szembesül a foci-Eb férfiakra gyakorolt hatásával (Fotó: Czerkl Gábor)

Tücsi vagy foci-Eb?

Már hetek óta mindenki focilázban ég az országban, és ez alól Tücsi, és férje, Sofron István sem kivétel. Ahogy az megszokott lehet egy hétköznapi estén, a gyönyörű műsorvezető lelkesen, mosolyogva mesél férjének új ötletéről. A sportoló látszólag annyira odaadóan hallgatja, hogy le sem tudja venni a szemét feleségéről. Ő ezen felbuzdulva pedig boldogan koccintana is párjával, ám ekkor beletörődve realizálja, hogy a figyelem nem is neki szólt. Sofron István ugyanis a fejére rögzített telefonon követte a meccset.

Nem volt mindig ekkora az idill

Ma már harmonikus családi életet él az influenszer férjével és lányával, Sofival, azonban ez nem midig volt így. Kapcsolatukat meglehetősen próbára tette Sofroni István kétlaki életmódja, és az ebből következő távkapcsolat. A műsorvezető nagyon megszenvedte párja hiányát, mivel kislányával nem tudtak kiköltözni hozzá. Ez bár sok problémát okozott kettőjük között, mára nyoma sincs a múltbéli sérelmeknek. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek