CSALÁD

Tündéri fotókon Paris Hilton családja: Megvalósult a kívánságom

Prac Lee

Létrehozva: 2024.07.15.

Újra célkeresztbe került az amerikai botrányhősnő. Paris Hiltonnak most épp az anyaságát kezdték ki.

Paris Hilton nevét hallva sokaknak a botrányok, a féktelen, illuminált állapotban lévő partizás jut eszébe. A celebritás azonban mára főállású családanyaként határozza meg magát.

Paris Hilton Speaks before House Ways and Means Committee
Paris Hilton újra a rosszakarók célkeresztjében (Fotó: Middle East Images via AFP)

Paris Hilton:  „Egész életemben rád vártam"

A celebritás és férje, Carter Reum 2021-ben kötötte össze az életét, azóta pedig kétgyermekes családdá váltak. Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy a dúsgazdag örökösnő mesterséges megtermékenyítéssel küzd a gyermekáldásért, 2023 elején fiuk, Phoenix érkezésekor már arról számoltak be, hogy béranya volt a segítségükre. Ugyancsak béranya segítségével jött a világra kislányuk, aki a London nevet kapta. A csöppség 2023 novemberében született, de csak hónapokkal később mutatták meg a nyilvánosságnak.

Bár Paris Hilton sokáig kamerák kereszttüzében élte a mindennapjait, gyermekeit nem teszi ennyire kirakatba, épp ezért nagyon örültek a rajongók, amikor a napokban a celebnő kedves fotókat és videót osztott meg a család első közös londoni útjáról. 

Kislányának címezve szívhez szóló szöveget is mellékelt: 

London, egész életemben rád vártam, gyönyörű kislányom. Az életem most olyan, mintha megvalósult volna minden álmom és 11:11-kor tett kívánságom!

A sok dicsérő komment között persze akadtak rosszindulatú hozzászólók, akik sérelmezték, hogy nem Paris hordta ki a gyermekeit.
Rettegett a szüléstől, azért béranyát alkalmaztak – vélekedett egyikük, mire egy másik hozzátette:
Még szép. Paris számára a „munka” kimerül abban, hogy két percig egy helyben áll egy reklám vagy esemény kedvéért. Hogyan bírna ki egy igazi szülést?!

Paris Hilton kisfia védelmére kelt: „Csak nagy az agya”

Korábban kisfiát is kritizálták a fejformája miatt. Sokan bántóan vagy épp jó szándékkal utaltak rá, hogy talán vízfejűségről vagy már rendellenességről van szó, amit érdemes lenne kivizsgálni. Paris erre csak azt felelte
Az én kis angyalom egészséges, csak nagy az agya.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek