AGGASZTÓ

Baj van? Eltűnt a magyar híresség, akit terhesen hagyott el a párja

Doris

Létrehozva: 2024.07.24.

Hetek óta semmilyen hírt nem adott magáról az anyai örömök elé néző celeb. Vajon mi áll Turi Xénia eltűnésének hátterében?

Július 3-a óta, vagyis pontosan 3 hete semmilyen hírt nem adott magáról az anyai örömök elé néző Turi Xénia! Ez persze nem lenne meglepő, ha a kismama korábban nem posztolt volna naponta többször az Instagramon, vagy a közösségi média egyéb felületein. Gyakran megmutatta, mekkorára nőtt már a pocakja, sőt, egy kommentben azt is elárulta, hogy időzített császárral fog életet adni első gyermekének.

Turi Xénia
Turi Xénia 3 hete eltűnt a követői szeme elől (Fotó: Turi Xénia)

A csinos lemezlovas követői úgy sejtik, hogy Xénia eltűnése egy nagy bejelentés előszele, hiszen korábban a terhességéről szóló bejegyzést is megelőzte néhány hétnyi digitális detox. Xénia július elején még a Borsnak árulta el, hogy szabályosan retteg a szüléstől.

– Az anyaságtól egyáltalán nem félek, szeretnék laza anyuka lenni, viszont a szüléstől szó szerint rettegek. Magánklinikán fogok szülni és valószínűleg császár metszéssel, mert hallottam egy-két történetet, hogy mik történhetnek ilyenkor odalent és őszintén szeretném dögös anyukának érezni magam – vallotta be a kismama, aki elmondta, szerencsére lesz segítsége mindenben.

– Mindkét húgomnak van most már gyermeke, így van és lesz is segítségem mindenben, ami az anyasággal kapcsolatos, sőt a család többi része külföldön él, tehát lassan-lassan haza szállingózik mindenki, hogy itt legyenekosztotta meg örömmel Nia a Borssal.

A Love Island nevű botrányos társkeresőben is megfordult celeb követői azt gyanítják, hogy Xénia a napokban ad életet a kislányának, sőt, a poronty talán már meg is született. Ez természetesen teljes mértékben megmagyarázná az eltűnését.

Turi Xénia kedvese elhagyta a kismamát

Miután Nia bejelentette, hogy anyai örököm elé néz, természetesen elárasztották a baba apukájával kapcsolatos kérdésekkel, amiket a kismama már akkor elhárított.

– Hasonló kérdésekre nem válaszolok. Kérlek, ezt fogadjátok el! Már többször kértelek, ne is érdeklődjetek ilyenek felől, megtartom magamnak az összes ilyesmit. Sok a hátulról jövő kérdés, de szándékosan nem reagálok ezekre – írta közösségi oldalán a leendő anyuka, akinek kijelentése egyből megindította a spekulációkat, ugyanis azt kezdték el feltételezni, hogy Turi Xénia párja lelépett.

Az erre utaló jelek később csak sokasodtak.

– Mint ahogy a várandóságom alatt szinte mindent egyedül csináltam, így az edzés is nagy fejtörés, hogy oldom majd meg, de amíg nem kúszik, addig le tudom majd vinni magammal

– utalt önállóságára Xénia egy 24 órán át elérthető Instagram-történetben, majd arra tett utalást, hogy egy hozzá közel álló személy rossz útra tévedt.

– Kívánom, hogy jó útra tévedjen, a "baráti" társaságát pedig idővel le tudja cserélni, és ne támadásnak élje meg mások segítési szándékát írta Nia.

Vajon ezzel a bejegyzéssel is a gyermeke apjára utalt? Nos, benne van a pakliban.
 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek