SZAKÍTÁS

Egyre biztosabb: Elhagyta szerelme a várandós magyar sztárt

Doris

Létrehozva: 2024.07.11.

Az anyai örömök elé néző influenszer hatalmas pocakkal maradt magára. Minden jel arra utal, hogy Turi Xénia szakított születendő gyermeke apjával.

Turi Xénia néhány hónappal ezelőtt mindenkit meglepett nagy bejelentésével, miszerint kisbabát vár. Azért is volt ez nagy meglepetés az inlfuenszer követői számára, mert elég sok időre eltűnt a közösségi oldalairól, sőt sokan azt hitték, hogy a leendő anyuka vissza sem fog már térni. Miután mégis megjelent, a követők azonnal faggatni kezdték arról, hogy vajon ki lehet a bébi édesapja, és apás szülést tervez-e a csinos lemezlovas.

Turi Xénia
Lázban tartja a rajongókat, mi van Nia gyermekének apjával (Fotó: Turi Xénia)

Turi Xénia már akkor igyekezett eláhárítani ezeket a kérdéseket.

– Hasonló kérdésekre nem válaszolok. Kérlek, ezt fogadjátok el! Már többször kértelek, ne is érdeklődjetek ilyenek felől, megtartom magamnak az összes ilyesmit. Sok a hátulról jövő kérdés, de szándékosan nem reagálok ezekre – írta közösségi oldalán a leendő anyuka, akinek kijelentése egyből megindította a spekulációkat, ugyanis azt kezdték el feltételezni, hogy Nia minden bizonnyal szakított a gyermeke apukájával.

A terhesség bejelentése óta bizony eltelt pár hónap, a Love Island nevű, botrányos valóságshow-ban is megfordult lány pocakja hétről hétre nőtt, egy dolog azonban változatlan maradt. Nia minden képen egyedül szerepel, nagyon úgy tűnik, hogy nincs férfi az életében, és a születendő gyermek apja sem része a mindennapjainak.

– Mint ahogy a várandóságom alatt szinte mindent egyedül csináltam, így az edzés is nagy fejtörés, hogy oldom majd meg, de amíg nem kúszik, addig le tudom majd vinni magammal

– utalt önállóságára Xénia egy 24 órán át elérthető Instagram-történetben.

Turi Xénia
Egyre biztosabb, hogy Turi Xénia szakított gyermeke apjával (Fotó: Instagram)

Rossz útra tévedhetett Turi Xénia kedvese

A kismama annyira belejött a vallomásokba, hogy egy másik Insta-sztoriban azt ecsetelte, miért volt számára annyira nehéz a várandósság eddigi hét hónapja. Nos, leginkább azért volt megterhelő, mert a helyes úton akart tartani valakit, ám rá kellett jönnie, hogy ez lehetetlen, ily módon el kellett engednie a kezét.

Kívánom, hogy jó útra tévedjen, a "baráti" társaságát pedig idővel le tudja cserélni, és ne támadásnak élje meg mások segítési szándékát – írta Nia.

Vajon ezzel a bejegyzéssel is a gyermeke apjára utalt? Nos, ez több, mint valószínű...

Nehéz hét hónap van Turi Xénia mögött (Fotó: Instagram)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek