ÜZENET

Válságba jutott Földes Eszter házassága, ezt üzente

D.G.

Létrehozva: 2024.07.10.

Sem a színésznő, sem Kossuth-díjas énekes férje nem nyilatkoznak hullámvölgybe jutott házasságukról. De Földes Eszter most egy dallal üzent arról: valahol ott van a nap…

Bombaként robbant a hír hétvégén, miszerint válságba juthatott az eddig álompárként emlegetett művészpár házassága. Mint arról a Bors elsőként írt: Földes Eszter egy hűtlenségről szóló idézetet osztott meg szombaton, ami valljuk be, nagyon beszédes. Főleg annak tudatában, hogy a színésznő és a férje, Lovasi András nagyon védték eddig magánéletüket és szinte semmit nem osztottak meg belőle rajongóikkal. A pár azóta hallgat, nem nyilatkoznak, de Földes Eszter most egy dallal adott hírt lelkiállapotáról.

Földes Eszter
Hűtlenség miatt válságba kerülhetett Földes Eszter és Lovasi András házassága Fotó: Facebook

Bízik a fényesebb jövőben Földes Eszter

Sokkolta a rajongókat, de a művész társadalmat nem érte váratlanul a színésznő rejtélyes szombati üzenete. Földes Eszter közösségi oldaláról eltűntek a férjével, Lovasi Andrással közös fotók és egymás után két szomorú idézetet is posztolt, amik a zenész hűtlenségére utalhatnak.

Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy

- írta a sztáranyuka szomorú fotójához Jean Racine sorait. Majd ezután következett egy másik árulkodó bejegyzés a színésznőtől egy amerikai pszichológustól, ami szintén árulkodó a házaspár kapcsolatáról.

– A kölcsönös őszinteség kizárja a szégyenérzetet. Amikor a gyengeségeink ellenére is elfogadnak bennünket, mélyebben tudunk kötődni a másikhoz, és ez a meghitt érzelmi közeg »intimitásrobbanást« eredményezhet. Azt az intimitást, amelyért annyira sóvárgunk, soha nem a tökéletességünk hozza el számunkra, hanem az, ha képesek és hajlandók vagyunk együtt dolgozni a hibáinkon.

A házaspár azóta is hallgat, se Lovasi András, se Földes Eszter nem nyilatkozik, ami szintén árulkodó. De a színésznő most egy Insta sztoriban üzent követőinek, ne aggódjanak érte. A fotó egy napraforgó mezőn készült, amihez a Blahalousiana Ott van a nap című dalát osztotta meg, aminek az egyik versszaka így szól: 

„hallom az esőt
és látom a havat
de tudom, hogy valahol
ott van a nap”

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek