BÁNTALMAZÁS

Varga Viktor nehéz gyerekkoráról vallott: „Belenyomták a fejemet a WC-be”

Buster

Létrehozva: 2024.07.31.

Gyakran hangzik el az a tézis, hogy a gyerekszáj őszinte, ugyanakkor kegyetlen is. Ráadásul szinte mindannyian emlékezhetünk az osztályunk, netán az iskolánk egy-két, vagy több „furabogarára”, akit sokan, talán mi magunk is kipécéztünk, csak mert nem állt, vagy illet be a sorba, Varga Viktor is ilyen volt gyerekként. Hajdú Péter is felidézte iskolás éveit, és bizony neki is beugrott az az egy lány, aki…

A Frizbi TV műsorvezetőjét nem véletlenül faggattuk az iskolai, főként verbális bántalmazásokról, hiszen a Beköltözve Hajdú Péterhez pénteken megjelenő legfrissebb adásában Varga Viktor maga meséli el neki és persze a nézőknek, hogyan bántak vele a társai annak idején. Az ajánló videóból egyértelműen kiderül, hogy iskolájában ő volt a kirekesztett, a különc, akit kipécéztek a nagyok...

Hajdú Péter, Varga Viktor
Hajdú Péter iskolájában nem volt "divat" a  kirekesztés (Fotó: YouTube)

Belenyomták a fejemet a WC-be. Meg kellett tanulnom verekedni, hogy lerúgjam a nyolcadikosok fejét. A gyerekek, és úgy általában az emberek érzik, ha valaki más, nem olyan, mint ők

fogalmazott a Frizbi TV YouTube-csatorna stúdiójában az extravagáns énekes, aki az őt ért verbális és fizikai bántalmazásokról hosszabban is mesél majd az interjúban. A Bors Arra volt kíváncsi, hogy Hajdú Péternek vannak-e hasonló tapasztalatai.

„Furcsa szerzetnek tartottuk őt…”

Sajnos el tudom képzelni, hogy Varga Viktor mit élhetett át, csak mert eltért az átlagtól már kisgyerekként is. A mi sulinkban nagyon nem volt divat a kirekesztés, vagy kipécézés, de így is eszembe jut egy lány osztálytársam, akit bár nem bántottunk soha egy szóval sem, de tény, hogy furcsán néztünk rá a viselkedése miatt.

 Nagyon különös volt hogy mindig a fal mellett és a fejét a fal felé fordítva közlekedett, soha nem nézett és pláne nem szólt senkihez. 

Igaz furcsa szerzetnek tartottuk őt, de nem firtattuk az okait. Pedig a mai fejemmel már tudom, hogy minden jelét hordozta annak, hogy családon belüli erőszak áldozata volt. Ezt sok évvel később egy osztálytalálkozó alkalmával tudtam meg én is és az egykori osztálytársaim iskezdte lapunknak Hajdú Péter, majd kitért műsora soron következő vendégére, Varga Viktorra.

Varga Viktor
Varga Viktor dalok írásával és előadásával vált híressé, de a hírnév előtt, gyerekként számos kihívással kellett szembenéznie (Fotó: YouTube)

Hajdú Péter biztosan odaléptem volna Varga Viktor mellé

Viktor története végtelenül elszomorított, hiszen bár valóban azt mesélte, hogy már gyerekként is gyakran viselkedett az átlagtól eltérően, azért a tanárai már biztosan akkor is látták, hogy hatalmas tehetség lakozik benne. 

Persze a tanároknak és a társainak nem csak azért kellett volna kiállniuk mellette, mert tehetséges volt. A magam részéről én biztosan odaléptem volna, ha látom, hogy a nagyobb fiúk bántják őt, vagy bárki mást

 – tette hozzá Hajdú Péter, aki a gyermekeit is erre a szemléletre neveli.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek