Celeb

Világpremierre készül az Intim Torna Illegál Sziámiékkal

Létrehozva: 2024.07.08.

Ilyen még nem volt! Két együttes, két koncert, több mint három óra – és mégis egy előadás.

Miután újjárendezte sorait az Intim Torna Illegál, különleges kísérletbe kezd: egy koncert erejéig összebútoroztak a Sziámi Andfriens együttessel. Méghozzá úgy, hogy egy újfajta mixet kevernek.

Az Intim Torna Illegál legutóbb Kézdivásárhelyen adott fergeteges koncertet. Fotó: Facebook

- Az Intim Torna Illegál négy tagja és a Sziámi Andfriens öt tagja különböző felállásokban szerepelnek majd – mondta el az újfajta koncertről Kirschner Péter. 

Mindenféle felállásban fogunk játszani, lesznek akusztikus szólók, feldolgozások, sőt egyszerre kilencen is fogunk zenélni!

A Sziámi Andfriends amúgy is kísérletező kedvű és befogadó zenekar, szívesen vendégeskednek másoknál és ők is hívnak vendégeket. Most azonban az lesz a különleges, hogy a két zenekar egyenrangúként áll a színpadon, mindketten főműsorszám lesznek.

Komoly, de vidám nekibuzdulás ez 

– jellemezte a rendkívüli koncertet Müller Péter Sziámi. Rengeteg gondolkodás és hosszú hetek próbája előzi meg. Bízunk benne, hogy mindkét zenekar rajongótábora megtalálja majd benne az örömét. 

A Sziámi Andfriends is izgatottan készül a közös koncertre. Fotó: Facebook

A zenekarokat a Semmi együttes vezeti fel és grandiózus finálét ígérnek. A kettő között pedig mindkét zenekar kedvencei és újdonságai elhangoznak, számos meglepetéssel, felcsendül az összes várva várt fontos sláger, de világpremierek is lesznek. 

- És elhangzik a világ egyik leghülyébb (vagyis legjobb)  dala is, a Vágjál lyukat a kádba, amit egyszer már előadtunk Dorogi Petivel akusztikus feldolgozásban a Petőfi tévében, s most újra nekirugaszkodunk – említi egyik kedvencét Sziámi.

S hogy mindez hol? Július 12-én este hattól Óbudán, a Kobuci kertben. Az érdeklődés nagy, hiszen aki egyik vagy másik zenekart szereti, kíváncsi erre a különleges „vegyes felvágottra”.

Nézd meg, hogyan készülnek a pénteki világpremierre!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek