Karrier

Visszavonul a Korda házaspár? Reagált a pletykákra Balázs Klári és Korda György

B. V.

Létrehozva: 2024.07.30.

A szerelmesek balatoni koncertjük során meséltek arról, mi is történik most velük.

A Korda házaspár megállíthatatlan. Idős koruk ellenére ugyanis a szerelmesek nem képesek leállni az énekléssel, koncertezéssel, turnézással. Fiatalokat megszégyenítő lendülettel vágnak neki a dolgoknak, kezdenek bele új eseményekbe. Így történhetett meg az is, hogy Kordáék a Korda 85 turné keretein belül egy nagykoncertet adtak idén májusban a Papp László Sportarénában, most pedig a Plázs Siófokon készültek egy hatalmas éjszakai balatoni bulival.

Visszavonulnak Kordáék? Fotó: Mogyoróssy Márton/Miniszterelnöki Kabinetiroda

Habár a koncert sztárja természetesen Balázs Klári és Korda György volt, olyan hazai fellépők előzték meg őket a színpadon, mint Csonka András, Josh vagy DJ Dominique. A Korda 85 turné részeként Siófok azonban nem csak ezért volt különleges a házasok számára. Kiderült ugyanis, hogy Klárikát itt ismerte meg Gyuri bácsi.

A volt menyasszonyomat, Klárikát is a Balatonnak köszönhetem.

 - jegyezte meg Korda György és ennek történetét Klárika el is mesélte.

Mint mondta, egy balatoni műsor során történt az egész, amikor is Korda énekelt, ő pedig egy másik lánnyal duettet adott és közben a vokális hátteret is adta. Ekkor csapott le rá Gyuri bácsi, akinek a humora egyből megtetszett neki, mondván jókat lehet nevetni vele. Ezt követően már csak azt vette észre, hogy az énekes egyre közelebb és közelebb húzódik hozzá az est vége felé.

 

Itt szerettünk egymásba és itt volt az első szerelmes éjszakánk.

 

 - ismerte el az örökifjú Klárika is.

A Balaton tehát fontos a házasok számára, pont úgy, mint az, hogy színpadon lehessenek. Épp ezért közölték, hiába a pletykák, ők bizony nem vonulnak vissza, csupán kicsit visszavesznek. Ez pedig úgy jelentkezik meg, hogy idén már csak 40 koncertet vállalnak a tavalyi 75, és a tavalyelőtti 110-el szemben. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek