Halálos baleset

Young G Béci a szerdai tragédiáról: "Remegve megyek fel az Árpád hídra"

Bors

Létrehozva: 2024.07.06.

A rappert nagyon megviselte az a halálos baleset, mely az Árpád hídon történt. Young G Béci ugyanis mindennap áthalad rajta, de a történtek után retteg, hogy ki fog esetlegesen szembe hajtani vele...

Young G Béci nevét, ha meghalljuk valószínűleg sokaknak nem az a gondolata, hogy ő egy ijedős ember lenne. A napokban azonban mégis történt valami, ami annyira kiborította a rappert, hogy remegve ül autóba.

Young G Béci anyukája autóbalesetezett
Young G Béci retteg áthaladni az Árpád hídon a baleset óta (Fotó: TV2)

Young G Béci: Remegve megyek fel az Árpád hídra

Július 3-án szörnyű baleset történt az Árpád hídon. Mint ismeretes, egy 43 éves férfi lopott taxival száguldozott a forgalommal szemben. Először egy szürke Hyundai-jal ütközött össze, majd tovább száguldva, a híd közepén egy Suzukinak és egy taxinak rohant neki. A kocsik mindegyike totálkárosra tört, a Suzukiban ülő fiatal jegyespár, Sz. Mónika és B. Ervin pedig azonnal meghaltak, míg a vétlen taxiban összesen négyen sérültek meg.

Nem csoda, hogy a történtek rossz érzést keltettek a rapperben, hiszen mint kiderült, ő napi szinten halad át az Árpád hídon, hol nappal, hol pedig éjszaka. A szerettei szintúgy. Most remegve ül autóba, attól tartva, hogy szembe találhatja magát ő is egy ilyen ámokfutóval.

Annyira elkeserítő, szomorú ez a helyzet, hogy egyszerűen nem találom a szavakat 

– kezdte a videójában Béci, amit a TikTok-oldalán osztott meg.

– Hihetetlen, hogy megint ártatlan embereknek kellett meghalnia, azért b**d meg, mert egy drogos ember száguldozik szemben a forgalommal, kétszázzal. Megbocsáthatatlan, amit csinált, akármilyen jó ember volt, akármit képviselt akkor, amikor nem bedrogozott állapotban volt. És főleg úgy, hogy az agyamban az van, hogy én nap mint nap itt járkálok, itt van mellettünk az Árpád híd. Egyszerűen belegondolni sem merek, hogyha a gyerekem a kocsiban ül, és egy ilyen ember jön… De tovább megyek. Az édesanyám nagyon sokszor szokott a gyermekemre vigyázni, amikor tehetjük és mondjuk el tudunk menni. Akkor anyukám mindig hajnali kettő és három óra körül megy haza. Soha többet nem fogom hazaengedni fakadt ki a rapper, aki férfiasan bevallotta: retteg, amikor fel kell hajtania a hídra.

Két éven belül ez most már a második ilyen eset volt, ami halálos áldozatokkal járt. Konkrétan remegve megyek fel az Árpád hídra. El sem tudom képzelni, ha a családom bármelyik tagjával történik ez… Én megőrülnék

 – tette hozzá.

@younggbeci Mélységesen elítélem azt ami történt!🤬 A hozzàtartozòknak őszinte részvétünk🖤 Ez ellen kell valamit tenni!!! #arpadhid #baleset ♬ original sound - Rácz Béla

Nem véletlenül félti édesanyját

Amíg a rapper külföldön, pontosabban Kanadában tartózkodott az év elején, addig édesanyjának itthon sajnos volt egy autóbalesete. A jármű totálkárosra tört, az anyukát pedig kórházba szállították. Az ijedtség viszont nagyobb volt, mint a baj. Szerencsére a mama csak egy nyakhúzódást szenvedett, azonban ez sokkal rosszabbul is elsülhetett volna, amibe a rapper bele se akar gondolni. Főleg most, az Árpád hídon történtek után.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek