betegség

”Majdnem 2 hétig sírtunk és reménykedtünk” – traumájáról vallott Zámbó Krisztián

Niki

Létrehozva: 2024.07.24.

Az énekes az Instagram-oldalán árulta el követőinek, hogy párjával, Takács Zsuzskával igazán nehéz időszakon vannak túl. Zámbó Krisztián az elmúlt hetek nagy részét egy rendelő várótermében töltötte és csak reménykedni tudott, hogy a legkisebb családtag képes legyőzni a betegséget.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska az énekes közösségi oldalán jelentkeztek be, ahol beszámoltak arról, hogy milyen traumán mentek keresztül az elmúlt hetekben. A pár két héten keresztül csak reménykedni tudott abban, hogy nem veszítik el szeretett családtagjukat.

Zámbó Krisztián és Zsuzska
Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska sírással és nehézségekkel teli heteken vannak túl (Fotó: Máté Krisztián)

De most Krisztiánék végre fellélegezhetnek, hiszen a kiskutyájuk, Süni túl van az életveszélyen, ami nem csak a kis állat kitartó küzdelmének és a szeretetnek, hanem a profi orvosoknak is köszönhető.

Hatalmas küzdelmen és traumán mentünk át, főleg a mi hősünk, Süni! Majdnem 2 hétig sírtunk és reménykedtünk, és végül győztünk. Hamarosan mindenről be fogunk számolni videóban mindenkinek, hogy mi is történt velünk az utóbbi pár hétben. Köszönjük minden doktornak, hogy velünk maradhatott ez a csodálatos kiskutya, mert nagyon kevés volt az esélye

 – írta a lábadozó kutyusról készült fotókhoz az énekes.

Zámbó Krisztiánék végre nyugodtan aludhattak

Azt, hogy mi is történt pontosan a négylábú családtaggal, egyelőre nem árulták el, de Krisztián megígérte a követőinek, hogy beszámol majd. Szerencsére azonban úgy tűnik, hogy minden jól halad és Süni a gyógyulás útjára lépett. Ezt az is bizonyítja, hogy tegnap végre a klinikáról is hazavihették a kutyust.

Köszönöm! Az éjszakát már itthon töltötte velünk

 – írta kora hajnalban egy mosolygós fotóhoz Zsuzska.

A párnak a Süni nevű pomerániai törpespiccen kívül több kutyusuk is van, és természetesen mindegyikőjüket imádják, így nem volt kérdés, hogy ebben a helyzetben is mindent megtesznek majd érte.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek