Gyász

Zokogva jelentette be a nővére: tragikus hirtelenséggel elhunyt a szeretett színész

P. E.

Létrehozva: 2024.07.12.

Az autójában találták meg holtan a színészt egy parkolóban.

Az Alf sorozat gyermeksztárját, Benji Gregoryt 46 évesen holtan találták az autójában. A rajongók „megrázónak” minősítették a halálhírét. A színész nővére, Rebecca elmesélte, hogy a bátyját az arizonai Peoria egyik parkolójában találták meg majdnem egy hónapja, június 13-án. A TMZ jelentése szerint a jármű a Chase Bank parkolójában volt.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A Maricopa megyei orvosszakértői hivatal arról számolt be, hogy a halál okának megállapítása még mindig várat magára, de a halotti anyakönyvi kivonat megerősíti a június 13-i dátumot. Rebecca elárulta, hogy bátyja depresszióban, bipoláris zavarban szenvedett, és alvászavara volt, ami gyakran napokig ébren tartotta.

Bár a halál pontos oka még nem tisztázott, a hozzá közel állók szerint elment a bankba, hogy letétbe helyezze a pénzét, ám elaludt és az arizonai hőségben az autó hamar felmelegedett és a színész hőgutát kapott. Tragikus módon Benji segítőkutyája, Hans is a kocsiban volt, ő is életét vesztette. 

A rajongók teljesen kikészültek, amiért ilyen fiatalon távozott az élők sorából. Benji családja azt mondta, hogy "nagy veszteség miatt gyászolnak", és "nagyra értékelik mindenki gondolatait és kedves szavait". Azt is javasolták, hogy a Benji nevében felajánlott adományokat juttassák el a The Actors Equity Foundation vagy az ASPCA számára.

Benji számos sorozatban és filmben szerepelt, de nem tudott világsztárrá válni. 2003-ban otthagyta a szórakoztatóipart és belépett a haditengerészethez.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek