Emlék

"Nem volt fenékig tejfel az életünk" – leleplezte gyerekkorát Zoltán Erika, ezt sokan nem tudták róla

K. B.N.

Létrehozva: 2024.07.03.

Minden nézőpont kérdése – ezt vallja az énekesnő is, aki minden esetben pozitívan áll az élethez, és annak összes problémájához. Zoltán Erika a legtöbb erőt abból meríti, hogy milyen körülmények között nőtt fel.

Aki ránéz az énekesnőre, azonnal derűt, vidámságot és őszinte mosolyt lát. Ámulatba ejtő, hogy Zoltán Erika száját sosem hagyja el panaszkodás.

hot feltöltés zoltán erika
Zoltán Erika rengeteget fogyott az utóbbi időben - Fotó: Szabolcs László / hot! magazin

– A Jóisten valamiért ilyen pozitív típusnak teremtett. 

Azt vallom, hogy a kellemetlen helyzetekben is meg kell keresni azt, hogy miként tehetjük azt kellemesebbé.

 Nem szabad belefeledkezni a negatív gondolatokba – kezdte a hot!-nak az énekesnő. – Ha mai fejjel visszatekintek a gyerekkoromra, azt látom, hogy csodálatos volt: szuper családban voltam, rengeteg törődést és szeretetet kaptam, pedig nem volt fenékig tejfel az életünk. Például nem volt mindig meleg vizünk. Az volt az egyik álmom, hogy vegyek egyszer egy hatalmas forró fürdőt; ma a legtöbb ember számára ez alapvetőnek tűnhet. Ezekből kell erőt meríteni, amikor valamilyen problémája van valakinek. Mert a problémák jönnek, ha tetszik, ha nem, de az már csak rajtunk múlik, hogyan kezeljük ezeket.

Zoltán Erika igyekszik mindent megbecsülni

Erika pozitivitásához hozzájárul az, hogy megtanulta, hogyan legyen türelmes, de határozott is.

– Ezek olyan tulajdonságok, amik erőt adnak. 

Persze fiatalon én sem voltam ennyire türelmes, mint ma.

Később azonban megtanultam, hogy nem az az igazság, amit én mondok: az csak a saját szubjektív igazságom – magyarázta Erika, akinek az jelentette a fordulópontot, amikor összekötötte az életét Kátai Róberttel, azaz Robby D-vel. – Sok mindenben hasonlítottunk már akkor is, de azért volt néhány olyan dolog, amihez egy hullámhosszra kellett hangolódnunk. Idővel megtanultam, hogy nem lehet mindig nekem igazam, el kell fogadnom a másik igazságát. Úgy éreztem, hogy a kompromisszumokkal jobb lett az életünk. Ezt viszont nem szabad összekeverni a lemondással! A pozitivitásomhoz hozzátartozik az, hogy olyan párom van, aki mellett úgy érzem, hogy mellette semmiből sem kell leadnom, és minden problémámban segít és támogat.

Teljesen átalakult

Erika közel húsz kilótól szabadult meg az utóbbi időben. Tíz éven keresztül küzdött a menopauzával, ennek következtében megszaporodtak rajta a kilók. Az életmódváltásának köszönhetően ma már jobb formában van, mint azelőtt.

hot feltöltés címlap
További izgalmas sztárhírekért keresd a legújabb hot! magazint - Fotó: archív / hot! magazin

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek