A Kísértés

A Kísértés: Íme, a szereplők — Galéria

Natasha

Létrehozva: 2024.08.15.

Kasza Tibor műsorvezetésével tér vissza a TV2-re a legveszélyesebb reality. Mármint a szívekre nézve... A Kísértés ugyanis próbára teszi a kapcsolatokat.

A Kísértés - szeptember 1-jén elstartol a TV2 legújabb szuperpodukciója, amelyben négy pár teszi kockára a kapcsolatát. A szerelmesek Kasza Tibor műsorvezetésével kalandozhatnak Thaiföldön, miközben arra a kérdésre keresik a választ: románcuk túléli-e a sziget hatalmát vagy engednek a kísértésnek… Természetesen a csábításnak nehéz lesz ellenállni, hiszen 10 nő és 10 férfi teszi próbára a szerelmeseket, akik a minap be is mutatkoztak a nagyvilágnak. Mint láthattuk A Kísértés szereplők tekintetében ütős felhozatallal érkezik.

A Kísértés
A Kísértés szeptember 1-jén indul a TV2-n (Fotó: Bors)

A Kísértés: Íme, a szereplők

A műsor 20 év után tér vissza a magyar képernyőkre, de az eredetije, a Temptation Island egyébként 2001-ben indult az Egyesült Államokban.

Na, de nézzük a szabályokat! Az alaphelyzet szerint négy férfi szereplő lakik együtt 10-12 szépséggel, fiatal csinos nővel, persze remek körülmények közt, medencés házban. A férfiak megpróbálnak hűek maradni a párjukhoz, a szingli nők feladata pedig elcsábítani őket, próbára tenni a hűségüket, szerelmüket. Ehhez különféle praktikákat is bevetnek. Ezzel párhuzamosan a párok női tagjai egy hasonló luxusingatlanban élnek, kigyúrt testű, jóképű srácokkal, akiknek pedig az a feladatuk, hogy elcsábítsanak egy-egy női versenyzőt. Mondanunk sem kell, hogy kőkemény konfliktusokra lehet majd számítani...

Most pedig nincs is más hátra, minthogy megmutassuk, kik lesznek az idei széria szereplői:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek