FÉLELEM

Ábel Anita az elengedésről: Nagyon nehezen viselem…

Buster

Létrehozva: 2024.08.25.

A színésznő nem tagadja, anyaként élete talán legnehezebb időszakát éli, hiszen lánya 16 éves lett, vagyis elkezdődött az a bizonyos leválás. Ábel Anita őszintén beszélt érzéseiről.

Egy szülő számára rengeteg nehézséget és kihívást tartogatnak a gyerekek, hiszen minden kornak megvannak a maguk buktatói. Mégis egy anya számára talán az a legfájdalmasabb időszak, amikor elkezdi azt érezni, hogy lazulnak azok a bizonyos kötelékek és a porontyának egyre kevesebb szüksége van rá. Nos, Ábel Anita erről az érzésről beszélt őszintén a Palikék világa By Manna YouTube-csatornán nemrég indult önálló műsorában, ahol vendégeivel most a gyermekvállalás témakörét járták körbe.

Ábel Anita
Ábel Anita lánya elkezdett önállósodni, emiatt kétségek gyötrik a műsorvezetőt (Fotó: YouTube)

Ábel Anita számára „baromi nehéz”

Nagyon teljes leszel az anyasággal, de amit én most tapasztalok… Ugye nekem 16 éves a lányom és életemben nem volt ilyen nehéz lelkileg, mint most ez az elengedés. Megmondom őszintén, például erre sem készít fel senki. Nyilván, amikor egy gyerek kicsi, ellátod. Életben tartod, és te vagy neki a legfontosabb, belőled merít. 

Ez sokáig, sokáig így van, aztán eljön az a pont, amikor önálló életet kezd.

Elkezd kinyílni az identitása, és mondjuk rád, már nincs akkora szüksége. Sőt, egy idő után már egyáltalán nincs. Aztán persze ez megváltozik, és visszajön, de kibekkelni ezt az időszakot, baromi nehéz kezdte Ábel Anita, aki a műsorban Puskás-Dallos Bogival, Tornóczky Anitával és Holdampf Lindával cserélt eszmét a témában.

Ábel Anita
Minden édesanya szembesül azzal, amivel most Ábel Anita birkózik (Fotó: YouTube)

„Hogy óvjam meg?”

A színésznő, műsorvezető végül kimondta úgy, ahogy van, nehezen viseli ezt az időszakot.

Én nagyon, nagyon nehezen viselem ezt a fajta elengedést, hogy az én lányom elkezdett felnőni. Már nincs rám úgy szüksége…

– Hogy óvjam meg, miközben nem szabad megóvnom sem? Hogy legyek úgy társ mellette, hogy ő megélhesse a tinédzserkorát? Szokták mondani, hogy kis gyerek, kis gond, nagy gyerek, nagy gond. Ez sem teljesen igaz, inkább nekünk, szülőknek nagy gond, hogy hogyan tudunk ehhez hozzáállni vallotta meg a stúdióban Ábel Anita.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek