EGÉSZSÉG

Aggódnak a rajongók! Betegség miatt lemondta koncertjét a legendás magyar énekes

D.G.

Létrehozva: 2024.08.29.

Facebook-oldalán tudatta Földes László Hobo, hogy egészségügyi okok miatt elmarad a szombatra meghirdetett koncertje a Barba Negrában. A legendás énekes bízik benne, hogy mihamarabb felépül betegségéből.

Egészségügyi okok miatt teljesen váratlanul lemondta koncertjét Földes László Hobo. A legendás énekes augusztus 31-én, a budapesti Barba Negrában lépett volna színpadra, de az élet közbeszólt. A Kossuth-díjas előadó közösségi oldalán közölte a szomorú hírt, azonnal özönleni kezdtek a támogató kommentek. 

legendás
A legendás énekes váratlanul lemondta koncertjét (Fotó: Facebook)

Aggódnak a legendás énekes rajongói

Jövőre betölti a 80. életévét, de mit sem kopott Földes László Hobo népszerűsége. A legendás énekes-dalszerző koncertjei iránt rendre hatalmas az érdeklődés, korosztálytól függetlenül, akik már mind nagyon várták a tervek szerint a nyár utolsó napjára, 2024. augusztus 31-ére a budapesti Barba Negrába meghirdetett buliját. Épp ezért a rajongókat sokkolta Hobo teljesen váratlan szomorú posztja. 

Sajnos egészségügyi okok miatt le kell mondanom a szombati Barba Negra-beli »Út a kopaszkutyáig« koncertet. Bízva a gyors javulásban megértésüket kérem és üdvözlöm önöket. Hobo

- írta hivatalos Facebook-oldalán a legendás énekes, azonnal áradni kezdtek felé a támogató kommentek:

„Gyors felépülést kívánunk! Fantasztikus koncerteken voltunk idén is, és várjuk a februári 80. szülinapot is, de az egészség a legfontosabb! Pihenj, gyógyulj!”

 

„Gyors felépülést, sok erőt! Hihetetlen energia volt Veszprémben is a koncerten, vissza tér ismét!”

 

„Drága Hobó,gyógyulj meg, hogy gyógyíthass!”

 

„Sajnálom,pedig nagyon készültünk a koncertedre ismét!Mielőbbi gyógyulást kívánunk Neked!(Remélhetőleg nem komoly!)Gyors felépülés és újra a munka közepén...!”

 

Film készül róla

Zenés road movie készül Földes László Hobo monumentális életművéről. A Nemzeti Filmintézet (NFI) támogatásával születő munka a Nem lehet két hazád címet kapja. 

 


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek