Ázsia Expressz

Ázsia Expressz: bemutatkoztak az ötödik évad szereplői — Galéria

Natasha

Létrehozva: 2024.08.12.

Már nincs sok vissza, és elstartol a TV2 szuperprodukciójának ötödik évada. Az Ázsia Expressz természetesen idén sem lesz egy sétagalopp a versenyzők számára.

Ázsia Expressz - Nem kell már sokat várni arra, hogy elstartoljon a TV2 kaland-reality műsora, ugyanis a csatorna bejelentette, hogy szeptember elsejétől képernyőre tűzi az ötödik évadot. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült szuperprodukció ezúttal a Fülöp-szigeteken kezdődik, majd pár hét múlva Tajvanra is ellátogatnak a még versenyben lévő párok. Azt talán mondanunk sem kell, hogy a műsor ezúttal sem lesz kíméletes a szereplőkkel, sőt... Talán az idei évadban lesz a legkeményebb erőpróba, amit a nézők látni fognak.

Ázsia Expressz
Szeptember elsején elstartol az Ázsia Expressz ötödik évada (Fotó: TV2)

Ők az Ázsia Expressz 2024-es, ötödik évad szereplői!

Nézzük is, hogy kik lesznek a szereplők! Till Attila és Stohl András, Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende. És van itt még egy páros, akik később csatlakoztak a csapathoz: Dárdai Blanka és L.L. Junior. Utóbbi duó ezúttal nem vett részt az Ázsia Expressz sajtótájékoztatóján, ám a többiek tiszteletüket tették.

Úgyhogy az alábbi galériában most meg tudod nézni, hogyan heverték ki az elmúlt hónapok fáradalmait a szereplők!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek