Emlékezés

Balázs Andi mai napig fájó szívvel emlékszik Bajor Imrére: "Ő volt az igazi nagybetűs Ember"

Cs.G.

Létrehozva: 2024.08.06.

Ma van pontosan tíz éve, hogy elhunyt mindenki Imruskája. Bajor Imre elvesztése nagy űrt hagyott a magyar színjátszásban. A Bors egyik legjobb barátjával, Balázs Andival emlékszik a humoristára.

Hihetetlen, de már tíz éve nincs közöttünk Bajor Imre, akire az egész ország szeretettel emlékszik vissza, hiszen vitathatatlanul az egyik legikonikusabb, legszerethetőbb képviselője volt a hazai színjátszásnak. A színész több elismerést is magáénak tudhatott, hiszen többek között a Karinthy-gyűrűt is megkapta. 

Bajor Imre
Bajor Imrét még a mai napig szeretik és hiányolják (Fotó: Bors)

„Mély, őszinte kapcsolatuk volt”

Balázs Andi különösen jó, bensőséges kapcsolatot ápolt a színésszel, akire gyakran gondol rá, és nehéz szívvel emlékszik vissza a közös pillanatokra.

Emlékszem még Verebes István mutatott be minket egymásnak a Karinthy színházban, rögtön egymásra kapcsolódtunk. Mély, őszinte kapcsolatunk volt, olyanokat is megosztottunk egymással, amit az ember nem szívesen mond el. Az már csak egy plusz megtiszteltetés volt, hogy kézen fogva meneteltünk a színház világában. Ő volt az igazi nagybetűs Ember – emlékezett vissza Andi elcsukló hangon, aki azt is elárulta, hogy ma reggel óta sokat gondolt barátjára.

Bajor Imre és Balázs Andi nagyon szoros és bensőséges kapcsolatot ápoltak egymással (Fotó: MW archívum)

Balázs Andi: Bajor Imre elvesztése igazságtalan

Hiába telt el már tíz év, Andi számára ez a nap még mindig fájó emlékeket hoz fel. Ilyenkor már kora reggel is azok az érzelmek kavarognak benne, amiket a tragikus és szomorú napon érzett.

Végtelenül igazságtalanságnak érzem az elvesztését. Szíven ütött, amikor telefonáltak tíz évvel ezelőtt, hogy mi történt. Fel is dühít, mert még itt lehetne velünk, nem érzem azt, hogy még itt lett volna az ideje. De az örömmel tölt el, hogy még most is emlékeznek rá. Ahogy a mondás is tartja: addig él, amíg emlékeznek rá az emberek

 – mondta szelíd mosollyal az arcán a színésznő.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek