Születésnap

Kanapé előtt ünnepli a születésnapját Balázs Andi

Zs.

Létrehozva: 2024.08.28.

Szinte hihetetlen, de 46 éves lett a humoráról ismert színésznő. Idén nem lesz olyan nagy buli, mint tavaly, csendes ünneplést tervez az ország kedvence.

Balázs Andinak kiterjedt baráti társasága van, gyakoriak a kerti sütögetések, a sokszereplős összejövetelek, így nem lenne meglepő, ha egy jeles napon is egy kisebb tömeg gyűlne össze, hogy felköszöntsék a népszerű művészt. Andi azonban idén valami egészen mást szeretne... 

20240523_Karinthy Színház sajtótájékoztató_MW_MG_0014
Balázs Andi idén nem vágyik nagy születésnapi bulira (Fotó: Mediaworks archív)

Hírességek köszöntik Balázs Andit

Születésnapján – ahogy eddig minden évben – számtalan híresség ragadott klaviatúrát, hogy felköszöntsék a humoráról is híres színésznőt. Az egyik legközelebbi barátja, Curtis már kora reggel kitett egy Instagram-posztot, de felköszöntötte Csonka András, a Veres1 Színház és még nagyon nagyon sok jóbarát is. 

Andi a jeles napot nagy meglepetésünkre nem egy wellness központban ejtőzve kezdte, hanem munkával... 

– Nagy ünneplésben vagyok, épp dolgozom – kezdte Balázs Andi a lapunk megkeresésére. 

Ez a születésnapom csendesebbnek ígérkezik, mint mondjuk az előző, egyszerűen azért, mert így szeretném. Délután megyek haza, ott vár két barátnőm, velük koccintunk egyet. Aztán vagy elvisz a szerelmem egy romantikus vacsorára, vagy inkább a tévé elé ülünk és megnézzük a paralimpia nyitóünnepségét. Ha rajtam múlik, ez utóbbit választanám 

A színésznő azt is elmondta, hogy a hétvégére azért összejön egy kisebb családi buli is: 

Jönnek hozzánk a családtagjaim, velük rendezünk egy kerti összejövetelt, sütögetünk, dumálunk, neveltünk egyet. Jó lesz! Ennél többre momentán nem is vágyom. Majd talán, ha kerek születésnapom lesz, szervezek nagy bulit. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek