Élmény

Szabad ilyet? Csúnyán becsapta Korda György Balázs Klárit

B. V.

Létrehozva: 2024.08.07.

Ki hinné, mire képes a népszerű énekes, ha szeretett feleségéről van szó?!

Micsoda történet, micsoda szülinapi meglepetés! A héten ünnepelte születésnapját Balázs Klári, akit a TV2 Mokka stábja is felköszöntött. A reggeli műsorban szóba kerültek az énekesnő korábbi köszöntései, melyek közül egy kifejezetten emlékezeteset emelt ki az ünnepelt énekesnő. Kiderült, hogy Korda György a jeles napon csúnyán becsapta szeretett feleségét!

773757_9692517NZ13537
Balázs Klári csak aludni szeretne, semmi mást. Fotó: Nagy Zoltan

Soha nem jártam még Milánóban. Ő már volt időszámításunk előtt, tehát amikor még nem voltunk együtt. Azt mondta forgatás lesz a reptéren, csak reklámszöveget felmondunk, de hozzál sminkcuccot magaddal, mert lehet, hogy nem lesz sminkes. Ja hát az mindig nálam van, nem érdekes. Kint a reptéren tudtam meg, hogy Milánóba repülünk

– emlékezett vissza Klárika, akinek nagy vágya volt eljutni az olasz divat fővárosába. A 72 éves művésznő megjegyezte: nem szokott nagy dolgokat kérni, tárgyak helyett inkább élményeket gyűjt. S hogy mire vágyik most az ünnepelt? Egyetlen vágya van csupán: egy hétig csak aludni, hét napig nem csinálni semmit csak lustulni, pihenni, a kutyákkal foglalkozni.

Mindez érthető: a sztárpárnak idén már több nagy fellépése volt, többek között a tavaszi Papp László Aréna koncertjük, ám a Korda 85 produkció nem áll le, a házasok most a Budapest Park felé veszik az irányt egy újabb önálló koncertestre. Ez a sok fellépés pedig igenis fárasztó tud lenni. Éppen ezért mondta Klárika a Mokkában, ha októberben talán újra lesz egy kis nyugtuk, ő csak aludni szeretne egy hétig, semmi mást.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek