edzés

Berki Mazsi nem véletlenül szurkolt annyira Hámori Lucának

M. K.

Létrehozva: 2024.08.04.

A csinos sztáranyuka számára mindig is fontos volt a sport, az utóbbi időben egy műsornak köszönhetően pedig a boksz is a szíve csücske lett. Berki Mazsi edzősi szokásairól és a bokszról mesélt.

Berki Mazsi nemrég nagycsaládi nyaraláson volt Horvátországban, amelyről a Borsnak adott interjújában mesélt. Mazsiéknak sok programjuk volt, de úgy érezte, hogy a legjobb az egészben mégis az együtt töltött, gondtalan közös idő volt. A fitt anyuka a vakáció ideje alatt sem hanyagolja az edzést, de ilyenkor máson van a fókusz.

Berki Mazsi
Berki Mazsi a nyaralások alatt is heti 4-5 alkalommal edz (Fotó: Berki Mazsi)

Párja ösztönzi

Mazsi elárulta, hogy nyaralásokkor sincs megállás, ha edzésről van szó. − Attól függetlenül, hogy nyaralunk, folyamatosan készülök. A heti 4-5 alkalom így is összejön, a párommal szoktunk menni.  Amikor otthon vagyok, akkor bokszedzésre megyek, meg erősíteni. 

Ilyenkor viszont inkább a regenerálódáson van a fókusz, mert az is fontos, hogy meglegyen. Általában futóedzéseket tartok, sprinteket szoktam csinálni, intervall edzéseket, meg teremben is erősítek. Bokszkesztyű mindig van nálam és ahol van boksz zsák, meg edzőpartner, ott kihasználom a lehetőséget.

Berki Mazsi
Berki Mazsi párja sokat segít a felkészülés során (Fotó: Berki Mazsi)

Mazsinak az edzések során párja az egyik legnagyobb segítsége: 

Ha zsákolok, akkor ő szokta mérni az időt, hogy hány menetet bokszoljak. Sokszor előfordul, hogy én nagyon elfáradok és már abbahagynám, de ő mindig kifacsarja belőlem a maximumot, ami bennem van. Ő a legnagyobb motivátorom!

Szurkolásból jeles

Mazsi rengeteget tesz a kitűzött céljaiért, nem csak aktívan sportol, de szurkolni sem felejt el, tegnap például büszkén osztotta meg közösségi oldalán, mennyire sokat számított neki korábban az olimpikon, Hámori Luca támogatása. Luca és Mazsi az edzőteremben barátköztak össze, és a sztáranyuka felkészülésében is nagy szerepet játszott.

„Decemberben Te szurkoltál nekem, ma pedig én és Mi vagyunk azok akik bíznak a Te sikeredben! Nem csak egy ország, hanem bizton mondhatom, a fél világ drukkol ma Neked! Hajrá Luca!”- írta bejegyzésében.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek