mozaikcsalád

Berki Mazsi: Hálás vagyok, hogy jól működő mozaikcsaládunk van

M. K.

Létrehozva: 2024.08.05.

A sztáranyuka nemrég tért haza Horvátországból párjával és kislányával. Berki Mazsi nyaralós élményeikről mesélt, és arról, mennyire jól működik a családjuk.

Berki Mazsi lapunknak adott interjújában elmesélte, hogy a nyaruk nagy részét Balatonon és Horvátországban szokták tölteni. 

Berki Mazsi
Berki Mazsi és párja jól működő mozaikcsaládban élnek (Forrás: Berki Mazsi)

Berki Mazsi kislánya is kimondottan bátor

Mazsiék sokat hajókáznak, mint mondja, azt mindenki imádja. – Balatonfüreden vagy Rogoznica környékén sokat vagyunk, most legutóbb egy nagy családi nyaralásra jöttünk el a párommal, Emmával, az ő gyerekeivel és a párom gyerekének édesanyjával. Nagy mozaikcsaládos nyaralás volt ez, kilenc napot töltöttünk el Horvátországban. Ez volt a második ilyen nagycsaládos kiruccanás idén és elképesztően jó volt. Télen már voltunk egyszer Amerikában, de ez a mostani különösen jól sikerült. 

Hála Istennek nagyon jóban vagyunk a párom kislányának édesanyjával és ő is jól kijön Emmával. Azt gondolom, hogy minden mozaikcsalád számára az lenne a legideálisabb egyébként, hogy az anyuka és az apuka békében folytassák a válás után is. Nagyon jó dolog, hogy nekem megadatott ez az öröm, jó érzés látni és megtapasztalni mindezt.

Berki Mazsi
Berki Mazsi kislánya imádta a jetskizést (Fotó: Berki Mazsi)

Mazsi elárulta, hogy sok programjuk volt ugyan, de a legjobb az egészben az együtt töltött, gondtalan közös idő volt. 

A páromnak van egy 15 éves nagyfia, egy 9 éves lánya, az én kislányom pedig három éves lesz novemberben. Rég voltunk mindannyian együtt, és jó volt a három gyereket is együtt látni. Annyira jól éreztük magunkat, hogy spontán még egy nappal meghosszabbítottuk a nyaralást. 

Jetskiztünk sokat, Emma odavolt érte. Többször is akart még menni, olyan extrém, mint az anyukája, nincs félelemérzete.

Mazsi egyébként a nyaralások alatt is sokat edz, bár nem annyit, mint itthon, de a heti 4-5 alkalom így is összejön, sokszor párjával együtt mennek edzeni. 

– Attól függetlenül, hogy nyaralunk, folyamatosan készülök, a boxkesztyű mindig nálam van.

Berki Mazsi
Berki Mazsi úgy véli, hogy jó dolog, ha a gyerekek hamar közösségbe kerülnek (Fotó: Berki Mazsi)

Emma is igazi erős egyéniség

Mazsi úgy gondolja, hogy nem véletlen, hogy kislánya ennyire rátermett.

– Edzett, hiszen a nagyobbaktól kapja a kiképzést. Ezen kívül bölcsibe is jár, ami nagyon jót tesz neki szerintem. Amikor közösségben van, az sokat segít egy gyereknek, mert alkalmazkodnia kell és meg kell tanulnia, hogyan tud érvényesülni. 

Én úgy gondolom, hogy jó dolog, ha a gyerekek minél hamarabb közösségbe kerülnek, mert sokkal talpraesettebbek lesznek, én ezt látom a lányomon is, már most nagyon érett, belevaló kislány.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek