Szövetség

Bódi Margóék meglepő döntést hoztak: „Ikerkoporsóba temetnek minket”

N.V.N.

Létrehozva: 2024.08.31.

A sztár házaspár jövőre tölti házasságuk 50. évfordulóját. Bódi Margó és Bódi Guszti között elválaszthatatlan szövetség alakult a sok évtized alatt, éppen ezért döntöttek úgy, hogy haláluk után ikerkoporsóban szeretnének majd együtt nyugodni.

Bódi Guszti és Bódi Margó fiatalon szerettek egymásba, majd egy téli éjszakán váratlanul megszöktek. Közel 50 éve élnek boldog házasságban, különleges szerelmüknek emléket is állítottak Nagyecseden, a Szerelmesek kútja immár zarándokhellyé vált, a párok látogatják bízva abban, hogy az ő szerelmük is örökké tart, csakúgy, mint Margóéké.

Bódi Margó és Bódi Guszti
Bódi Margó és Bódi Guszti egymás nélkül nem tudják elképzelni az életüket Fotó: Czerkl Gábor

Bódi Margó és Guszti jövőre aranylakodalmat ül

Guszti mindig azt mondja, az életünknek csak akkor lesz igazán szép a vége, ha ikerkoporsóba temetnek minket. 

Ha egyikünk elmegy, a másik úgyis belehal. Addig viszont még megüljük idén a negyvenkilencedik, jövőre pedig az ötvenedik házassági évfordulónkat. A fiaink kitalálták, hogy az apjuk tőlük kérjen ki engem a következő ötven évre. Már hallom, ahogy Csabikám mondja: „ha megígéred, hogy vigyázol rá a következő ötven évben, akkor viheted – árulta el Bódi Margó.

A Szerelmesek kútjánál kéri meg újra a kezét

A mulatós pár közös élete azonban nem kezdődött könnyen, hiszen Margó szülei más férfit szántak lányuknak.

A mi történetünk 1975-re nyúlik vissza, én tizenöt éves voltam, Guszti tizennyolc. 

Akkoriban a szülők nézték ki a gyerek párját, így édesapám egy kedves kollégájával megbeszélte, hogy a fiához ad engem. 

Ekkor Guszti már jó barátja volt a bátyámnak, együtt gitároztak, zenét hallgattak, én pedig tiniként beleestem – idézte fel a múltat a Sorry! magazinnak adott interjúban az énekesnő, hozzátéve: december 29-én megtudta, hogy a jövendőbelije az újév első napján szeretné eljegyezni. Amikor Guszti meghallotta a hírt, meglepő ötlettel állt elő.

Kitalálta, hogy találkozzunk a kútnál. Úgy kellett alakítanom a házimunkát, hogy pont akkorra fogyjon el a víz a kannából, mikor mennem kell. Találkoztunk, de még kabát sem volt rajtam, hiszen otthon úgy tudták, csak vízért megyek ki. Arra jutottunk, ha az a fiú elvesz engem, a jövőben még barátok sem lehetünk. Eldöntöttük, hogy elszökünk. Édesapám nagyon haragudott, de most már megértem, hiszen a barátja előtt szavahihetetlennek állítottam be azzal, hogy elszöktem. Sajnos nem sikerült megbékélnie a helyzettel, egy évvel a szöktetés után a nagyecsedi állomásnál infarktust kapott – mesélte Margó.

Az idő azonban őket igazolta, hiszen a mai világban kevesen mondhatják el magukról, hogy ötven éven át tart az a házasságuk, és időközben elválaszthatatlan szövetség alakult ki közöttük.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek