Botrány

„Átverve érzem magam” - kiakadt a bokszbotrány miatt Gelencsér Timi

KL

Létrehozva: 2024.08.03.

A műsorvezető a közösségi oldalán reagált az esetre.

Szinte az egész világ kiakadt azon, hogy Hámori Lucának a negyeddöntőben tulajdonképpen egy férfival kell szembeszállnia. A felháborító eset kapcsán többen is felemelték a szavukat, közöttük hírességek, így Csuti vagy éppen Hajdú Péter is.

Gelencsér Tímea
Gelencsér Timiben ez az eset megingatta a sport iránti rajongását / Fotó: Nagy Zoltan

Néhány órával a magyar bokszoló ringbelépése előtt Gelencsér Timi egy hosszú posztban fejtette ki a véleményét az olimpiai bokszbotrányról. A csinos műsorvezető bejegyzését azzal kezdte, hogy azért szereti a sportot, mert igazságos, szemben az élettel, ahol rengeteg unfair helyzettel lehet találkozni.

»Az élet nem igazságos« - szokták mondani. Viszont a sport az! (A pontozásos sportágakba ne menjünk bele mert ott van valamennyi szubjektivitás.) De! Ha elsőként szakítod át a célszalagot, te nyertél, ez ennyire fekete-fehér. Minden sportoló edz, küzd, készül, szenved, lemond, kitart AZÉRT, hogy a munkájáért megkapja a megérdemelt jutalmat. Hiszen amibe munkát teszünk - az előbb utóbb kifizetődik. Ugye

- fejtette ki Instagramon közzétett posztjában a csinos műsorvezető, majd így folytatta:

− Viszont itt ez a helyzet, ami megingatja bennem a sport iránti rajongásom. Nem szeretném, ha elvennék tőlem a reményt, hogy van egy olyan hely, ahova menekülhetek… Mert nem ver át, mert igazságos. Átverve érzem magam. Hogyan lehet egy biológiailag férfi embert egy nő ellen, ráadásul nem agyaggalamb lövészetben, hanem EGY KONTAKT SPORTBAN egymás ellen ringbe küldeni. Én nagyon elfogadó vagyok, és szeretettel állok mindenki felé. De az igazságtalanság nálam trigger point akkor is, ha nem velem történik… Hajrá Luca! - zárta bejegyzését Gelencsér Timi.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek