BÚCSÚ

Itt vannak az első fotók Boros Lajos temetéséről

Doris

Létrehozva: 2024.08.12.

Módosítva: 2024.08.12.

A legendás rádióstól ezekben a percekben vesznek végső búcsút Nagykőrösön. Boros Lajos halálhírét csütörtök este jelentették be.

Erős rendőri készültség mellett, délelőtt 11 órakor kezdődik Boros Lajos temetése a nagykőrösi temetőben. A Bors munkatársa természetesen a helyszínen van, a gyászolók pedig sorban érkeznek a sírkertbe, hogy végső búcsút vegyenek a legendás rádióstól, Lali királytól. 

Boros Lajos
Boros Lajos 77 évesen hunyt el Fotó: GaborTeknos

A rádiós Budapesten született és az élete fontos pontjai is a fővároshoz kötik, de a fiatalkora nagy részét Nagykőrösön töltötte.

Íme az első fotók a temetéséről:

Boros Lajos
Boros Lajos temetése 11 órakor kezdődik a nagykőrősi temetőben Fotó: Bors/Máté Krisztián
Boros Lajos
Boros Lajos temetésére az izraelita temetőben kerül sor Fotó: Máté Krisztián

Boros Lajos halálhírét csütörtökön jelentették be

A halálhírt Boros Lajos családja közölte az MTI-vel. A 77 éves műsorvezető még 2019-ben árulta el, hogy nem szándékozik végrendeletet írni, ugyanis azt szerette volna, hogy a családja döntse el, hogy mit szeretnének majd kezdeni a hagyatékával.

– Nem írtam eddig, és szerintem soha nem is fogok végrendeletet írni. Miért döntsem én el, hogy a halálom után milyen kötelezettséget, terhet vagy gondot kapjanak a nyakukba a szeretteim?"Eléggé felnőttnek érzem a feleségemet és a fiaimat arra a feladatra, hogy majd ők eldöntsék, mihez kezdenek a hagyatékommal. Nem akarok egy papírt írni, aminek aztán egyes szavaiba vagy mondataiba ügyvédek kössenek bele…

– mondta akkor.

MK__7527
Boros Lajos 77 éves korában hunyt el Fotó: Bors
MK__7540
A legendás rádiós temetésére Nagykőrösön került sor Fotó: Bors

Boros Lajos több mint öt évvel ezelőtt egy műtétet követően öt hétig kómában volt. A rádiós delíriumban volt az alatt az öt hét alatt, amely gyakori állapot a 65 év felettieknél, akiknél mélyaltatást végeznek műtét előtt. A szívműtét alatt leállítják a szívet, mesterségesen keringetik a vért, és ilyenkor előfordul, hogy az agy túl kevés oxigénhez jut, így beáll a kómás állapot. Akkor volt olyan pillanat, mikor kevés esélye volt a túlélésre. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek