Szexi

Brutál dögös: bikinire vetkőzött Eva Longoria

KL

Létrehozva: 2024.08.28.

Aprócska fürdőruhában bizonyított a színésznő.

Eva Longoria előszeretettel oszt meg a közösségi oldalán bikinis fotókat. Legutóbb spanyolországi nyaralása során mutatta meg a rajongóinak, hogy 49 évesen is bombaformában van.

ELLE Gourmet Awards 2024
Bikiniben mutatta meg formás alakját Eva Longoria Fotó: ZUMAPRESS.com

Eva Longoria élvezi a meleget és a strandot, ezt pedig most ismét megmutatta a követőinek. Családjával együtt nyaral, a tengerparton készült fotókat pedig Instagram-történetében tette közzé: bikiniben és a kisfiával együtt is láthatjuk.

Eva Longoria családjával éppen Dél-Spanyolországban múlatja az időt, Marbella városában élvezik ki a nyarat. A 49 éves színésznő fehér, virágmintás bikiniben mutatta meg elképesztő alakját az Instagram-követőinek, de nem ez az egyetlen felvétel, amit a családi időtöltésről közzétett. Kisfiával közös felvételt is posztolt, amelyen egyértelműen látható, hogy anya és fia mennyire közel állnak egymáshoz. A hatéves Santiago bizonyára nagyon élvezte a tengerparti időtöltést.

A színésznő nemcsak nyaral Marbellában, családjával együtt végleg otthagyták Los Angelest. 

Eva és José végleg elhagyja Los Angelest, és újra eladásra kínálják az otthonukat

- árulta el egy forrás. 

Vagyis a Los Angeles-i otthonuk még nem kelt el, de ez nem akadályozza őket a költözésben, ugyanis már megvásárolták az otthonukat Spanyolországban. Egy hat hálószobás, hét fürdőszobás megavillát vettek Marbellában - írja a Life.hu.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek