TOP 5

Heti TOP: Megfagyott a levegő a TV2 stúdiójában, apja a Borson keresztül üzent Győzikének

Doris

Létrehozva: 2024.08.25.

Ezek voltak a Bors legolvasottabb sztárhírei a héten.

Könnyeivel küszködve fejtette meg a feladványt a játékos a TV2 Szerencsekerék hétfő esti adásában. A betűk is segítettek, így Babi másodpercek alatt megoldotta a fődíj játékot, és közel 4 millió forintot vihetett haza. Nem csoda, hogy potyogtak az örömkönnyek, Kasza Tibi műsorvezető hirtelen köpni-nyelni nem tudott.

Fekete szívek lepték el Cooky oldalát

Ahogyan arról a Bors is beszámolt,  elhunyt a legendás francia színész, Alain Delon. Ez a hír sok sztárt megrendített. Liptai Claudia például beismerte, hogy kislányként szerelmes volt a jóképű színészbe, éppen ezért nagyon fájó neki a veszteség. A magyarok kedvenc rádiósa, Cooky is kifejezte fájdalmát. Insta-sztorijában búcsúzott honfitársától.

Cooky
Cooky így búcsúzott Alain Delontól (Fotó: Instagram)

Apja a Borson keresztül üzent Győzikének

Győzike
Apja a Borson keresztül üzent Győzikének (Fotó: Markovics Gábor)

Gáspár Győző a napokban azt nehezményezte, hogy szerinte a családfő kilenc évvel megözvegyülése után feleségül vett egy 25 éves lányt, amivel szerinte sárba tiport egy ősi roma hagyományt. Nos, a roma showman szidalmait eddig tűrte idősebb Gáspár Győző, és most úgy döntött, a Borsnak elmondja a valóságot.

– Kezdeném azzal, hogy nagyon mélyen és visszavonhatatlanul csalódtam az elsőszülött fiamban. Olyan cirkuszt csinált az életemből, amire 72 évesen semmi, de semmi szükségem nem volt. Ebben a cirkuszban ráadásul engem tett meg bohócnak, amivel egyértelművé tette, hogy mennyire tisztel engem, mint az apját és mennyire hálás, hogy évtizedeken át küzdöttem, hogy jólétben élhessen ő is.  

Már látom, hogy szörnyeteget teremtettem azzal, hogy annak idején hagytam, sőt támogattam őt, hogy kergesse az álmait.

Ez lett belőle, és én elképedve nézzem az eredményt – mondta lapunknak hangjában őszinte szomorúsággal a Gáspár fivérek édesapja, majd rátért állítólagos újranősülésére.

Sosem volt, így most sem kenyerem a magánéletem ország-világ elé tárása, de annyit elárulhatok, hogy nem nősültem meg.

Kilenc éve, a nejem halála óta egyedül élek, ugyanakkor egy ideje valóban nem magányosan, de ehhez azt hiszem, a szeretteimen és a barátaimon kívül senkinek semmi köze sincsen jelentette ki határozottan.

„Siess haza!” - hívta fel Krausz Gábor Mikes Annát

Krausz Gábor és Mikes Anna, Ázsia Expressz 293A5051
Mikes Anna váratlan hívást kapott Krausz Gábortól (Fotó: SZL)

Mikes Anna nemrégiben ünnepelte a születésnapját, a jeles napra pedig nem kisebb ajándékot kapott a szerelmétől, mint egy meg­le­pe­tés­­ bu­lit, ahol minden olyan ember részt vett, aki fontos a táncos életében. 

Azon a héten tánctábort tartottam, úgyhogy este hatra értem haza, de mire megérkeztem, Gábor szervezett egy meglepetés szülinapi bulit a számomra legkedvesebb emberekkel.

– Megmondom őszintén, nem számítottam rá. Annyit mondott a telefonba, hogy este siessek haza, mert megyünk vacsorázni. Aztán kinyitottam az ajtót, és ott volt rengeteg ember és Gábor. Nagyon készült: főzött, szervezkedett. Közben elkészült a teraszunk is, tehát egybekötöttük a teraszavató bulival is áradozott Anna

Boldoggá tett, hogy ennyi erőfeszítést ölt bele azért, hogy mosolyogjak. Ilyenkor ez a legfontosabb számomra, nem is az ajándék.

– Kaptam ajándékot, amit nem szeretnénk elárulni, hogy mi volt, de összességében sokat jelentett, hogy Gábor így odatette magát – árulta el a táncos a hot! magazinnak.

Katalin hercegné megkezdte a felkészülését a királynői szerepére

Katalin hercegné
Katalin már készül a királynői szerepre (Fotó: ZUMAPRESS.com)

Jennie Bond szakértő szerint Katalinnagyon nyugodt”, már a jövőbe tekint, és ennek megfelelően tervezget. A tudósító úgy értesült, hogy a hercegné készül a jövőbeni királynői szerepére is — írja az instyle.com.

— Úgy gondolom, hogy elég keménynek kell lenni ahhoz, hogy ne csak túléljen, hanem boldoguljon is az ember a királyi családban. Könnyen megfélemlítheti az embert a palota hierarchikus rendszere — fejtette ki Jennie, hozzátéve, bár a királyi család vezetése még nagyobb felelősséggel jár, Katalinnak megvan az önbizalma ahhoz, hogy elvállalja ezt a szerepet.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek