ÖSSZHANG

Intim pillanatban fotózta le barátnője Curtist, közzé is tette a képet

Doris

Létrehozva: 2024.08.13.

A pletykák ellenére minden rendben a rapper és a sportoló között. Curtis barátnője, Judie egy nagyon bensőséges hangulatú képet tett közzé.

Curtis az utóbbi időben olyan támadások célpontjává vált, amelyekkel nemcsak a karrierjét, de a magánéletét is kikezdték.

Curtis és Barnai Judit
Curtis és Judie szerelmesebb, mint valaha (Fotó: Máté Krisztián)

Egyes cikkek ugyanis azt állították, hogy romokban van a rapper magánélete és megint belecsapott a féktelen bulizásba is, holott a zenész példás édesapaként és fegyelmezett előadóművészként éli az életét. Voltak olyan pletykák is, hogy a féktelen bulik miatt zátonyra futott a kapcsolata a kosárlabdázó szerelmével, Barnai Judittal, ám ebből egy szó sem igaz.

– Judie-val köszönjük szépen, jól vagyunk. Szeretjük egymást. Igen, voltak mélypontok a kapcsolatunkban, pont úgy, ahogy a legtöbb embernél, sőt, biztos vagyok benne, hogy még lesznek is, de nem menekülünk el a problémák elől. Megbeszéljük a dolgainkat és igyekszünk túllendülni a problémáinkon, együtt, közösen

mondta kizárólag a Borsnak Curtis még augusztus elején.

Curtis barátnője intim fotót tett közzé

Azóta pedig több olyan fotó is kikerült a közösségi oldalakra, amik a rapper és a profi sportoló szerelmét bizonyítják. Néhány nappal ezelőtt Curtis egy Instagram-kommenttel is világgá kürtölte az érzéseit. Egész pontosan az történt, hogy Judie közzétett egy dögös szelfit, amit Curtis sem hagyhatott szó nélkül!

Szeretlek

– írta hozzászólásként Judie képéhez egy lila szívecske társaságában.

Most pedig Judie tett közzé egy olyan képet a 24 órán át elérhető Instagram-történetében, ami többet mond minden szónál. A fotón a kosárlabdázó életének két legfontosabb szereplője látható, méghozzá meglehetősen meghitt helyzetben. A képen Curtis gyengéden öleli Judie kutyusát, 2Pacet.

Curtis
Curtis és a kutyus között teljes az összhang (Fotó: Instagram)

A rajongók tehát megnyugodhatnak: minden rendben Curtis és Judie között.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek