VALLOMÁS

Mi történik? Curtis nyilvánosan üzent Judie-nak, mindenki láthatta

Doris

Létrehozva: 2024.08.09.

A szókimondó rapper nem tudta magában tartani az érzéseit. Curtis a közösségi oldalon vállalta fel, mit érez Judie iránt.

Jó néhány hete tart a találgatás arról, hogy vajon minden rendben van-e Curtis és Barnai Judit, azaz Judie háza táján! 

Curtis és Barnai Judit
Curtis és Judie kitartanak egymás mellett / Fotó: Máté Krisztián

Egyes pletykák szerint kettejük párkapcsolata megromlott, erre pedig az a bizonyíték, hogy egy jó ideje nem posztoltak már közös friss képet, nem jelennek meg sehol kéz a kézben és a rappert egyre gyakrabban látják az éjszakában bulizni. Ezeket a híreket személyesen Curtis cáfolta a lapunknak, a zenész azt mondta, hogy bár voltak és bizonyára lesznek még hullámvölgyeik, valójában minden rendben köztük. Ráadásul az sem elhanyagolható, Judie a TV2, Farm VIP műsorában forgatott, ezért nem lehetett látni őket mostanában együtt. 

Aztán jött egy szerelmes fotó, ami eloszlatta a kételyeket és csendre intette a rosszindulatú kommentelőket. Ezt a felvételt Judie tette közzé az Instagramon és úgy tűnt, a kedélyek le is csillapodtak. Még akkor is, ha a szerelmes üzenetben volt egy kis csavar. A Bors információi szerint az élsportoló még mindig forgat a Farm VIP-ban, vagyis nem ment még haza, így nem is találkozhatott élőben Curtisszel. Ha volt a szerelmesek között nézeteltérés, azt biztosan telefonon beszélhették csak meg, és nyilván közösen döntöttek úgy, hogy közzétesznek egy fotót, ami bizony nem teljesen friss, hetekkel ezelőtt készült. A szerelmük ettől függetlenül biztosan nagyon erős és a közös kép üzenete is egyértelmű: Curtis és Judie egymás oldalán képzeli el a jövőt. 

Curtis nyilvánosan üzent a szerelmének

Az összetartozást és a szeretetet erősíti az az aprócska, mégis fontos gesztus is, hogy a rapper egy Instagram-kommenttel is világgá kürtölte a szerelmét. Egész pontosan az történt, hogy Judie közzétett egy dögös szelfit, amit Curtis sem hagyhatott szó nélkül!

– Szeretlek

– írta hozzászólásként Judie képéhez egy lila szívecske társaságában.

Curtis, Judie
Curtis nyilvánosan üzent szerelmének / Fotó: Instagram

Hát mi ez, ha nem egy szép szerelmi vallomás?

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek