Testvér

Curtis szívhez szóló üzenetet küldött a börtönben ülő bátyjának

Zs.

Létrehozva: 2024.08.03.

Curtis testvére, Lajos két éve ül börtönben egy elképesztő gyilkossági ügy vádlottjaként. A család bízik benne, hogy hamarosan kiderül a teljes igazság, és a rokonuk végre hazamehet. A famíliának most különösen nehéz ez a helyzet, hiszen Lajosnak ma van a születésnapja.

Curtis testvére, Lajos, a hírek szerint jól tűri a bezártságot, az ártatlansága tudatában pedig szentül bízik benne, hogy hamarosan kiléphet a börtön kapuján. A férfi a hírhedt Katzenbach-gyilkosságban való feltételezett részvétele miatt ül hűvösön, és a hírek szerint jó esélye van tisztázni magát, mivel az ügyben nemrégiben előkerült egy új tanú, aki tisztára moshatja a zenész testvérének nevét. 

Curtis
Curtis bízik a testvére ártatlanságában (Fotó: Bors)

Születésnap a rácsok mögött 

A reményteli várakozás azonban lassan telik, főleg, ha közben egy jeles nap is beköszönt. Curtis testvérének ma van a születésnapja. Lehetne boldog, bulizós az alkalom, de nyilvánvalóan a börtönben ez nem egy felemelő nap, sőt talán sokkal nehezebb lehet, mint az összes többi. A helyzet a családtagoknak is nehéz, hiszen csak a közösségi oldalakon tudják felköszönteni a szerettüket, aki még el sem olvashatja az üzeneteket... Curtis az Instagram oldalán írt szívhez szóló születésnapi üzenetet a szeretett bátyjának: 

Drága Lajos Bátyám! Az Isten éltessen téged erőben és egészségben Születésnapod alkalmából!!! Remélem hamarosan itthon lesztek és ez az egész egy rémálom marad!!! Szerető családod, Édesanya és Testvéreid, Rokonok, Barátok és Ismerősök! Szeretünk és várunk haza. Öcséd, Atika

A zenész az üzenethez egy eddig ritkán látott közös képet is posztolt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek