Születésnap

Extrém ajándékkal lepte meg Gáspár Zsolti Demcsák Zsuzsát: "Ha kell, egyedül is hagyom őket"

Buster

Létrehozva: 2024.08.22.

Zsolti gazda számára éppen olyan fontos a műsorvezető születésnapja, mintha az egyik közvetlen családtagja ünnepelne. Demcsák Zsuzsa olyan ajándékot kapott tőle, amilyenre biztosan nem számított.

Gáspár Zsolti szerint, a TV2 műsorvezetője semmit sem változott, amióta 2019-ben, először találkoztak az Ázsia Expressz második évadának forgatásán. Demcsák Zsuzsa akkor 41 éves volt, és a „bulájával” és persze a személyiségével, egy életre levette a lábáról Zsolti gazdát. Kettejük szürreális barátsága azóta is kitart, sőt a kettejük között működő egyértelmű kémia azt eredményezte, hogy alig egy évvel a kaland-reality forgatása után a Farm VIP-ben kezdtek el együtt dolgozni. Nem csoda hát, hogy Zsolti arra jutott, hogy idén egy különleges ajándékkal rukkol elő Demcsák Zsuzsa születésnapjára. A híresség birkatürelemmel agyalt, gondolkodott, míg végül ki is pattant fejéből a kézenfekvő megoldás. Így vált Demcsák Zsuzsából birkatulajdonos.

Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti
Demcsák Zsuzsa Insta-oldalán Gáspár Zsolti farmjáról posztolt a születésnapja reggelén (Fotó: Gáspár Zsolti)

„Tanított viselkedni, beszélni...”

Kezdeném azzal, hogyha mostantól minden nap megköszönöm Zsuzsának mindazt, amit a megismerkedésünk óta értem tett, akkor sem érezném úgy, hogy eleget tettem. Tulajdonképpen ő az, aki mindvégig támogatott. Persze-persze, a Farm VIP előtt is szereztem már tévés tapasztalatokat, de a karrieremet mindenképpen két korszakra kell bontanom. 

Volt a Demcsák Zsuzsa előtti tévés életem, és van az, amelyiket mellette, miatta, vele kezdtem el, és ami végül tényleg tartósnak bizonyult. 

Tanított beszélni, viselkedni a kamera előtt, és olyan türelemmel tette mindezt, hogy életem végéig hálás leszek neki ezért kezdte a Borsnak Gáspár Zsolti, majd elárulta, milyen különleges ajándékkal kedveskedik a születésnapos Demcsák Zsuzsának.

Gáspár Zsolti
Gáspár Zsolti nagy gonddal választotta ki Demcsák Zsuzsa ajándékát (Fotó: Bors)

Demcsák Zsuzsa mostantól mindent elmondhat a...

Zsuzsikának mindene megvan, amire csak szüksége van, és talán soha nem is gondolta, hogy egyszer birka tulajdonos lesz, de most mégis így történt. Mindenki emlékszik még Bécikére, aki az én kedvenc birkám volt. Ő volt minden titkom tudója, neki mondtam el elsőként, ha öröm, és ha bánat ért. 

Amióta elment, az ő leszármazottjai közül választottam új kedvencet, és most Zsuzsika lett az egyik Béci leszármazott gazdája

magyarázta Zsolti gazda, aki persze az állat tartását magára vállalja, így a Farm VIP műsorvezetőjének nem kell átalakítania otthona kertjét, hogy fogadni tudja az ajándék barit.

Az állat természetesen nálam marad, de soha nem kerül eladásra, levágásra pedig pláne nem. Ha Zsuzsa meglátogat, kiviszem őt a a telepre, és ha kell, egyedül is hagyom őket, hogy Zsuzsika kiönthesse neki a lelkét – tette hozzá nevetve Zsolti gazda.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek