Túlélés

Dér Heni: Próbáljuk Gergővel életben tartani egymást

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.08.14.

Egyszerre anyuka, énekesnő, feleség, mostanában pedig sportoló is. Megszámlálhatatlan szerepben tündököl Dér Heni, aki elég tudatosan tartja az egyensúlyt az életében.

Bármennyire is vagány lánynak tűnik Dér Heni, ez nem mindig volt így. Kiskorában hosszú ideig csúfolták többek között a jó tanulmányi átlaga miatt, és komoly bizonyítási vágy is dolgozott benne akkoriban.

Dér Heni
Dér Heni nagyon meg akart felelni édesapjának gyerekkorában (Fotó: Archív/Hot! magazin)

Iszonyatosan meg akartam felelni apukámnak, aki mindig fiút szeretett volna, hisz ő tudja továbbvinni a családnevet és a vállalkozást.

– A lányokkal nem tud mit kezdeni. Ebből a megfelelési kényszerből jött aztán, hogy gimiben a sarkamra álltam, és saját klikket kezdtem kialakítani. Nem voltam balhés, inkább felbujtottam a többieket, a tanulmányi eredményem viszont továbbra is magasan szárnyalt – kezdte mosolyogva Heni a hot! magazinnak.

Dér Heni
Dér Heni férje, Gergő mindenben támogatja (Fotó: Archív/Hot! magazin)

„Az a fajta pozitív hozzáállás, amit Gergő adott, rengeteget segített nekem”

Öt hónapos volt a kisbabája, amikor Heni elvállalta, hogy szerepelni fog egy küzdősportos tévés produkcióban, ezért is igényelt hatalmas logisztikát, hogy anyaként és az edzéseken is helyt tudjon állni.

– Aktívan szoptató édesanyaként kezdtem a felkészülést, így az első négy-öt hónapban nagyon kellett figyelnem arra, milyen diétát követek. Mindenáron szerettem volna elsődlegesen édesanyaként helytállni, másodlagosan pedig az edzésekre koncentrálni. Szerencsére a férjem mindenben támogat. Az a fajta pozitív hozzáállás, amit ő adott, rengeteget segített nekem, hogy ne az elvárásokkal foglalkozzak, megjárjam a saját hul­lám­va­sút­jai­mat, és közben édesanya is tudjak maradni – árulta el.

Dér Heni gyerekei közül a fia inkább ráhasonlít, míg a lánya inkább férjére (Fotó: Archív/Hot! magazin)

Dér Heni fia hasonló temperamentumú, mint ő, Blanka pedig olyan, mint Gergő

Kétgyermekes anyukaként örülne, ha a kicsik is sportolnának, amikor nagyobbak lesznek, hiszen maga is tapasztalta, hogy a mozgás rengeteget tesz hozzá egy ember életéhez.

Bendegúz hasonló temperamentumú, mint én, Blanka pedig olyan, mint Gergő, nagyon nyugodt. 

A férjem egyébként szívesen járna velem, és bokszolna folyamatosan, de ő most bevállalta, hogy a rövidebbet húzza.

Amit tud, félretesz, és teljes mértékben rám koncentrál. Én is próbálok segíteni, hiszen neki is vannak határidős munkái – tette hozzá mosolyogva Heni.

Húzós időszakot élnek át, ki sem látnak a sok munkából, azonban egyáltalán nem bánják, hiszen tervezik már a közös kikapcsolódásukat a jövő év elejére.

– Próbáljuk Gergővel életben tartani egymást. Januárban elmegyünk kettesben pihenni, hogy utána újult erővel tudjunk családként funkcionálni – mondta az énekesnő.

hot 2024 33 cover hot feltöltés
A legfrissebb hot! magazinban további érdekes sztártörténeteket olvashat! - Fotó: Archív / Hot magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek