Nyaralás

Édes fotón L.L. Junior és kisfia, mesébe illő luxusutazásra indultak - Fotó

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.08.08.

A rapper rengeteget dolgozik, ezért igyekszik minden pillanatot kiélvezni, ha gyermekeivel van. L.L. Junior most kisfiával utazott el a tengerhez, de már a reptérre való kiutazás során megadták a módját.

L.L. Junior a toppon van, szinte mindig fellépésről-fellépésre jár, rengeteget dolgozik. Ezért, ha teheti igyekszik a gyermekeivel a lehető legtöbb időt tölteni, és mindent megadni nekik. Ezért nem is lehet hibáztatni, hiszen édesapaként ők a legfontosabbak a számára.

L.L. Junior
L.L. Junior gyerekeiért igyekszik mindent megtenni, minél több idő tölteni velük és minél többet megadni nekik (Fotó: TV2)

Ennek egyik ékes bizonyítéka, hogy nemrég fiával kettesben utazott el a tenger part mellé, a gyönyörű Alicante tartományában, Pilar de la Horadada városában pihennek majd. Bár a fiús nyaralás nagyon korán indult, hiszen már hajnal 3-kor volt az ébresztő, de a budapesti reptér várójának kényelme mindenért kárpótolta őket, hiszen a prémium szolgáltatást vették igénybe. Ahol nemcsak a váró van jól felszerelve, hanem a repülőhöz is már egy sofőrös külön autó vitte ki őket.

L.L. Junior és fia
Külön autóval ment a repülőhöz L.L. Junior kisfia társaságában
(Fotó: Instagram/LL Junior)

L.L. Junior sikeres a munkában, a szerelem azonban nem mindig

Junior a TV2 Titkok Ramónával címen futó videó podcast műsorának vendége volt, ahol a szerelmi élete is szóba került. Beismerte, hogy sokszor makacs személyisége áll a boldogsága útjába.

Nem tudtam dolgozni a kapcsolatomon, egyik párommal sem, vagy a párom volt makacs, vagy én voltam az.

– Nem volt meg az alázat és a kellő önfeláldozás – kezdte egy amolyan önfelismeréssel a TV2 play stúdiójában.

Folyamatosan keresem magam, vannak boldog pillanataim, de azok múló pillanatok. Először magammal szeretnék tisztában lenni, de vágyom a nyugodtságra, megállapodásra – vallotta be a rapper.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek