POFÁTLANSÁG

"Ez lett a veszte" - Alekosz tahó öccse durván nekiment Milák Kristófnak

Doris

Létrehozva: 2024.08.01.

Az agymenéseiről elhíresült Tibor gyógyszere láthatóan jó messzire gurult: nem másba szállt be, mint a friss olimpiai ezüstérmes úszónkba. Vajon Milák Kristóf mit szólna ehhez?

Milák Kristóf szinte végig vezetett a 200 méteres pillangóúszás szerdai döntőjében a párizsi olimpián, majd óriási csatában, az utolsó métereken alulmaradt a hazaiak kedvencétől, Leon Marchandtól. Így a magyar úszó 1:51,75 perccel második lett, csodálatos ezüstérmet szerzett hazánknak.

Milák Kristóf a Virth-csapattal együtt készül az olimpiára a tenerifei edzőtáborban
Milák Kristóf ezüstérmes lett 200 méter pillangón (Fotó: Szabó Miklós / Nemzeti Sport)

– Nagyon sok versenyét láttam már, és sokkal gyorsabbnak is gondolom Milák Kristófot magamnál, úgyhogy próbáltam minél közelebb lenni hozzá 150 méternél, utána pedig beleadni mindent a célig – árulta el a döntő után Marchand, akinek szavait az MTI idézte. 

– Jól tudtam tapadni rá, mert messze volt a világcsúcsától, és a víz alatti úszásommal is sok időt tudtam rajta hozni, nagyon élveztem ezt az úszást, ráadásul az egyéni csúcsomat is alaposan sikerült megjavítanom

- fogalmazott a francia.

Milák Kristóf teljesítménye természetesen így is lenyűgöző, legközelebb pedig 100 méter pillangón bizonyíthat, amelyben pénteken kezdi meg a szereplését.

Alekosz öccse bekattant Milák Kristóf teljesítménye miatt

Ezüstérem ide vagy oda, sajnos így is vannak olyan fotelhuszárok, akik a klímás nappalijukból bírálják Milák Kristóf teljesítményét. Annak ellenére, hogy ők a teljesítmény szót legfeljebb az értelmező kéziszótárból ismerik, ha volt valaha könyv a kezükben. Közülük is "kiemelkedik" Alekosz agymenéseiről elhíresült öccse, aki vélhetően az Év Tahója címre gyúrt, miközben Milák Kristóf az ötkarikás játékokra készült. Nagy különbség.

A magát rendkívül szerényen Isten Királynak elnevező, vélhetően komoly önértékelési problémákkal küzdő Tibi egy kommenben szállt bele páros lábbal a zseniális képességekkel megáldott úszóba, pusztán azért, mert Milák nem hozta el az aranyat. Kár szépíteni, minősíthetetlen stílusban írt hazánk kiválóságáról, úgy, hogy nem nagyon emlékszünk olyanra, hogy ő bármikor letett volna valamit az asztalra.

− Tibor Nagy Nak Képzelte Magát. Azt Hitte Lehet Akkora Egója Meg Nagyképűsége Mint Nekem. Tévedett. Ez Lett a Veszte Meg Is Érdemli. Sose Lesz Tibor Nagy. Mert Megérdemlem

- vetette oda Alekosz öccse kommentben.

Abba nem is merünk belegondolni, hogy vajon ilyenkor mi játszódhat le a feltűnést kétségbeesetten kereső, minden bizonnyal a végsőkig frusztrált Tibor fejében, mindazonáltal egyszerre szánalmas és pofátlan dolog az újabb agymenése.

Még szerencse, hogy Milák Kristóf valószínűleg csak nevetne rajta, ahogy ezt teszi pár éve egész Magyarország.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek