szerelem

„Ez most egy nagy kapcsolati próbatétel” – magánéletéről vallott a Házasság első látásra sztárja

Niki

Létrehozva: 2024.08.24.

A műsor egyik legmegosztóbb párosa egyértelműen Kabai Andris és Dávid Petra volt, akik rengeteget veszekedtek, és még a valóságshow vége előtt el is váltak. És bár a fitneszedzővel nem járt szerencsével, a Házasság első látásra forgatása után Andrisra rátalált a szerelem, Réka személyében. Egy DJ élete azonban sok bulival és éjszakázással jár, amivel kedvese csak idén nyáron szembesült igazán.

A Házasság első látásra egykori férj-jelöltje, Andris tavasszal árulta el, hogy tavaly ősszel a műsor forgatása után szerelembe esett, és már össze is költöztek kedvesével, Rékával. És bár most is nagyon boldogok együtt, de a nyár elég komoly próba elé állította a kapcsolatukat. Andris ugyanis a munkahelye mellett DJ-ként is dolgozik, így ez az időszak számára leginkább a fellépésekről szól, amit párjának igencsak nehéz megszoknia. A lemezlovas most lapunknak mesélt arról, hogy milyen most a kapcsolatuk.

Házasság első látásra Andris és új párja Réka
Kapcsolatáról vallott a Házasság első látásra Andrisa (Fotó: Kabai András)

A TV2 sztárja nehezen tudja összeegyeztetni a munkát és a bulikat a kapcsolatával, ami gyakran szül konfliktust közöttük Rékával:

A nyár az eléggé pörgős, rengeteg buli, meg rendezvény van, nyaralásra nem nagyon jut idő. Most így a végére már érzem én is, hogy kezdek elfáradni a sok fellépés miatt. Emiatt egy kicsit várom is az őszt, hogy végre el tudjunk menni egy kicsit pihenni. Egymásra is kevés időnk jut így, mert Réka is nagyon sokat dolgozik, nem csak én, ami persze a kapcsolatunkat is megterheli, abból a szempontból, hogy mostanában csak annyi időnk van, hogy otthon találkozunk és alig csinálunk közös programokat. Néha azért elkísér egy-egy buliba, de a munkája miatt ez sem mindig kivitelezhető. Vannak vitáink is emiatt, de szerencsére ezeket meg tudjuk beszélni.

Sőt, még az is előfordul, hogy napokig nem látják egymást. Ilyenkor persze felüti a fejét a már jól ismert zöld szemű szörny, a féltékenység is. De szerencsére a DJ úgy érzi, hogy ezeken a nehéz helyzeteken is túl tudnak lépni:

Ha van olyan fesztivál, mint mondjuk a Campus, ahol több napot ott töltök, akkor szinte nem is találkozunk. Úgyhogy, ez most egy nagy kapcsolati próbatétel, mert ez az első közös nyarunk, amikor ő is látja, hogy miről is szól tulajdonképpen ez a zenész élet. Persze előfordul egy-egy kisebb féltékenységi roham is, ha lát egy képet mondjuk, amin lányokkal vagyok, és rákérdez, hogy miért fogom a derekát, de ezeket eddig mindig meg tudtuk beszélni. De én abszolút belátom, hogy ez nem lehet egyszerű számára, de szerencsére a kommunikáció nagyon jól működik közöttünk és tudunk őszintén beszélni az érzéseinkről.

Házasság első látásra Andris és új párja Réka
Andrist és kedvesét komoly próbatétel elé állította a nyári koncertszezon (Fotó: Kabai András)

A Házasság első látásra sztárja nem mutogatja szerelmét

Sokaknak feltűnt, hogy Andris nem igazán posztol Rékáról a közösségi oldalain, amiből a követői azonnal arra következtettek, hogy talán valami gond van közöttük. Szerencsére ez nincs így, a zenésznek teljesen más oka van arra, hogy kevés szót ejt a magánéletéről:

– Igyekszem azért figyelni arra, hogy mindenki tudja, hogy van párom, annak ellenére, hogy nem igazán posztolok róla a közösségi médiában. Ami egyszerűen csak azért van, mert igyekszem a profiljaimat inkább a szakmai oldalamként kezelni.

Ezt próbálom azzal is kompenzálni, hogy természetesen bármelyik fellépésre velem jöhet, amire csak szeretne, sose ellenkezek, sőt örülök is neki, hogy ő is látja, hogy miről szól ez és mennyire fárasztó, nem pedig csak bulizás

– tette még hozzá.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek