Átverés

Falusi Mariann brutális fogyásával vernek át embereket

Zs.

Létrehozva: 2024.08.26.

Módosítva: 2024.08.26.

Falusi Mariann sokat fogyott az elmúlt időszakban, azonban közel sem annyit, amennyit egy internetes bűnöző csoport hirdet a közösségi oldalakon. A csalók emberek tucatjait verik át a nemlétező csodaszerrel, nem árt résen lenni!

Napok óta ellepi a netet, főleg a Facebook-oldalakat egy Falusi Mariann fogyásáról szóló kamureklám. A hirdető szerint az énekesnő elképesztő fogyáson ment keresztül, a drasztikus súlyvesztése már-már sokkolja a rajongókat és mindenki csak azt kérdezi, hogy mi lehet az a csodaszer, amitől Mariann tulajdonképpen felismerhetetlenné változott. A bűnözői csoportok által generált reklám, amit egyébként mesterséges intelligenciával írattak meg, természetesen megoldást is kínál, egy ízesített port, ami kiváltja a napi összes étkezést. 

hot feltöltés falusi mariann
Falusi Mariann ugyan tényleg sokat fogyott az elmúlt egy évben, de drasztikus súlyvesztésről nem lehet beszélni (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

Szó sincs ilyesmiről! 

Természetesen nem létezik ilyen csodaszer, semmitől sem lehet egészséges keretek között lefogyni tudatos diéta és testmozgás nélkül. A lustaság azonban nagy úr, és sajnos nagyon sokan vannak olyanok, akik kapva kapnak egy ilyen alkalmon. A csalók receptje egyszerű: keresni kell egy népszerű, közismert arcot, akinek a fotóit meg kell szerkeszteni, és máris pörög a biznisz, tömegek fizetik ki a pénzt a semmire... 

A jobb oldali kép természetesen hamis! (Fotó: Facebook)

Ez már tényleg sok 

Falusi Mariann közel negyven éve van az énekesi pályán, nyilván hozzá van szokva ahhoz, hogy csalók élnek vissza a nevével, ez a mostani reklámkampány azonban még nála is kiverte a biztosítékot. Nem az idegesíti, hogy a neten fellelhető fotóit valaki eltorzítja, hanem az, hogy attól fél, hogy tényleg lesznek olyanok, akik bedőlnek ennek a mostani hazugság kampánynak. 

Eddig csak hamis fotókkal találkoztam, de most már kamu megszólalás is terjed a neten tőlem, ami nagyon nyugtalanító. Tényleg fogytam az elmúlt időszakban, de természetesen közel sem annyit, mint amiről ezek a hamis reklámok szólnak. Nem beszéltem a fogyásról senkinek és semmilyen fogyasztószert nem reklámozok. 

Senki nem tehet semmit 

A rendőrség sajnos tehetetlen az ügyben, hiába tesz feljelentést bármelyik sztár. A nyomozás ugyan elkezdődik, de mire a csalók nyomába érnének, azok már rég megszűntetik az oldalaikat... Külföldi szerverekről jelentkeznek be, gyakorlatilag megfoghatatlanok. Az egyetlen ellenszer, ha a felhasználók legalább minimális gyanúperrel élnek, ha ilyen híreket olvasnak, esetleg ellátogatnak a hírességek hivatalos közösségi oldalaira és ott le ellenőrzik, hogy igazak ezek a reklámok vagy sem. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek