CSALÁD

Fekete Dávid kitálalt: Ilyen valójában a gyermekei kapcsolata az új párjával!

D.G.

Létrehozva: 2024.08.16.

Az énekes nyara munkával és pihenéssel telik, most először nyaraltak együtt egy családként szerelmével és fiaival. Fekete Dávid őszintén mesélt közös élményeikről és arról is, hogy jön ki új párja az ikrekkel.

Boldogabb már nem is lehetne a győri énekes, végleg maga mögött hagyta a börtönben töltött hónapokat. Fekete Dávid levonta a tanulságot a történtekből, és már csak előre néz. Ahogy mindenben, ebben is mellette áll Cintia, akivel egyre komolyabbra fordul kapcsolatuk.

Fekete Dávid
Fekete Dávid barátnője hamar megtalálta a közös hangot ikreivel (Fotó: Instagram)

Fekete Dávid párja igazi társ

Hiába még nem olyan hosszú ideje vannak együtt, rohamléptekben lépi a szinteket az énekes és új párja kapcsolata. Fekete Dávid teljesen megbízik a gyönyörű Cintiában, akivel össze is költöztek, és idén négyesben, egy családként mentek nyaralni az ikrekkel. Ez fontos mérföldkő volt az életükben, mert az édesapának érthető módon nagyon fontos, hogy szerelme és gyermekei elfogadják egymást.

Nagyon jól kijön a gyermekeimmel nagyon kölcsönös a szeretetük egymás felé – árulta el lapunknak a sztárapuka. Fekete Dávid közösségi oldalán több fotót is megosztott a nyaralásukról:

Sikerült eljutni pár emlékezetes helyre az idén nyáron, többek között Horvátország egyik nagyon szép tengerpartjára is. A szállodát úgy választottuk, hogy gyermekbarát legyen. Fontos nekünk, hogy amikor a gyermekek is velünk tartanak, akkor az kifejezetten inkább róluk szóljon. Vannak időszakok, amikor minden hétvégén együtt vagyunk. Nyári időszakban többször is és egy hetet már nyaraltunk is együtt. Fantasztikus érzés a családommal így négyen együtt menni!

A győri énekest arról is kérdeztük, hogy sikerült-e túljutnia a börtönben töltött hónapokon, rendeződtek-e a dolgai:

Jól alakulnak a dolgaim, köszönöm. Mindig szeretem kiemelni Istent, mert nélküle nem tartanék itt. A tanulságát vontam le a dolgoknak! Koncertezem, vannak felkérések, de a civil munkám nagyobb szerepet kap. 

Megvan az egyensúly mert nemcsak egy párom, hanem egy igazi társam is van a minden napjaimban Cintia személyében.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek