Igen

Ismét megházasodott Feng Ya Ou: "Könny szökött a szemembe, mikor megláttam Vikit!"

Cs.G.

Létrehozva: 2024.08.27.

Hétvégén ismét kimondta a boldogító igent a TV2 sztárpárja. Békefi Viki és Feng Ya Ou egy csodás ceremónia keretén belül, családok és barátok körében újra egybekelt.

A hétvégén tartotta meg a rajongók által is izgatottan várt esküvőjét Békefi Viki és Feng Ya Ou. A sztárpár már tavaly összekötötte az életét, ahol csak a szűk család és a két tanú volt jelen. Így az igazi lagzi váratott magára, de ami késik nem múlik... Ya Ou a Borsnak elmondta, hogy életük egyik legszebb napja volt a kislányuk születése után.

Békefi Viki és Feng Ya Ou
Békefi Viki és Feng Ya Ou másodjára is kimondhatták a boldogító igent Fotó: Czerkl Gábor

Úgy gondoljuk Vikivel, hogy megérte a feszkót minden, hiszen gyönyörű nap volt. Az összes vendég nagyon jól érezte magát, és azt mondták, hogy ez volt a legjobb esküvő, amin voltak – mosolygott az énekes, aki azt is hozzátette, hogy szerencsésnek érzi magát, hogy másodjára fogadhatott örök hűséget élete szerelmének. 

Vikit a fehér ruhájában csak a ceremónián láttam először és gyönyörű volt benne. Bevallom, könny szökött a szemembe a boldogságtól, pedig már volt olyan fotózásunk is, ahol láttam menyasszonyként, de itt sokkal szebb volt

 – mesélte Ya Ou.

Békefi Vikiék esküvője
A házaspár is ki tudta élvezni a nagy napjukat Fotó: Instagram/Békefi Viki

Szerencsésnek érzi magát Feng Ya Ou, hogy kétszer mondhatta ki a boldogító igent

Nem sok házaspár mondhatja el magáról, hogy kétszer is örök hűséget fogadott egymásnak, ebből is látszik, hogy különleges Vikiék kapcsolata.

Fantasztikus érzés, hogy kétszer is lehetőségünk volt kimondani az igent. Az első alkalommal egyértelmű, hiszen nem volt kérdés, hogy ki akarjuk mondani. A második azért volt az, mert együtt tudtunk ünnepelni azokkal az emberekkel, akik számunkra nagyon fontosak, és megoszthattuk velük ezt a csodálatos érzést 

– zárta a beszélgetést az boldog énekes. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek