ÚJ ÉLET

Micsoda változás: Földes Eszter döbbenetesen átalakult a szakítás óta – Fotó

Doris

Létrehozva: 2024.08.02.

A színésznő és férje, Lovasi András 10 év után döntöttek a válás mellett. Földes Eszter azóta fennen hirdeti a szingli lét örömeit, és külsőleg is látványosan átalakult.

Mindenkit megdöbbentett a hír, miszerint tíz év házasság és egy közös gyermek után véget ért Földes Eszter és Lovasi András kívülről nézve ideálisnak tűnő házassága. 

Földes Eszter
Földes Eszter egyedülálló anyaként kezd új életet (Fotó: RTL Klub)

A népszerű színésznő és a Kossuth-díjas énekes kapcsolata a külvilág felé sokáig teljesen ideálisnak tűnt, ám színházi berkeken belül már sokan suttogtak arról, hogy többször is szakításra került sor, ám Eszter mindig megbocsátott a nők körében hihetetlenül népszerű zenésznek és visszafogadta őt.

Betelt a pohár

Először a Bors szellőztette meg, hogy válságba került Eszter és András házassága. A színésznő körülbelül egy hónappal ezelőtt Instagram-sztoriban sokatmondó idézetet tett ki egy szomorú fotójához: 

– Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy

– idézte Jean Racine sorait a színésznő. 

A rajongók akkor még abban reménykedtek, hogy talán Eszter nem is Lovasinak címzi ezeket a bejegyzéseket, de kettejük két héttel ezelőtti szűkszavú, ám annál hivatalosabb közleménye minden kételyt eloszlatott: Földes Eszter és Lovasi András válnak, nincs visszaút.

Földes Eszter mottója: új haj, új élet

Nos, Eszter azóta a szinglik táborát erősíti, és mindent megtesz, hogy új életet kezdjen, amiben a belső béke a főszereplő. Bejegyzései azt sugallják, hogy sosem volt még ennyire jól és főnixmadárként támadt fel hamvaiból, de azt persze senki nem tudhatja, hogy mi zajlik a lelkében. 

A színésznő a válás bejelentését követően szinte azonnal elhagyta az országot, majd tetováltatott, most pedig azt mutatta meg, hogy egészen új hajszínre váltott. Egy csapásra megszabadult a védjegyévé váló szőke tincsektől, a nyár utolsó hónapját pedig már vöröses árnyalatban csillogó hajjal indította. Ez is azt jelenti, hogy igyekszik végleg maga mögött hagyni a múltat, és nyitott szívvel fordul a jövő felé.

Földes Eszter
Földes Eszter új hajszínre váltott Fotó:   Facebook

Nektek hogy tetszik a változás?

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek