Sziget fesztivál

Furcsa alakok lepték el a Sziget Fesztivált - ilyen volt az első nap képekben!

Zs.

Létrehozva: 2024.08.08.

Már az első nap megérkeztek a legfurcsább jelmezekbe bújt bulizók, akik szívesen pózoltak a kameránknak. Ilyen volt a Sziget Fesztivál 2024 első bulija.

A Sziget Fesztiválon nem csak a koncertekre érdemes figyelni. Akinek van egy kis szabadideje, az bátran sétáljon keresztül-kasul a forgatagban, és akkor olyan különleges fazonokba futhat bele, mint amilyeneket a kameránk megörökített. A fesztivál első, szerdai napján láttuk békés harcosokat, csillogó ruhába bújt fiatalokat és valószínűleg belefutottunk a fesztivál legfiatalabb résztvevőjébe is. Ő nem lehetettet több kétévesnél... 

Sziget Fesztivál - Kylie Minogue
Kylie Minogue hatalmas bulit csapott a Sziget Fesztivál első napján (Fotó: Bors)

Mindent szabad 

A Sziget Fesztivált a szervezők joggal nevezik a Szabadság Szigetének, hiszen a hatalmas területen, ötven helyszínen ezernél is több program várja a látogatókat. Itt mindenki megtalálja a kedvére valót, és bárki belép a területre, az onnantól kezdve azt visel, amit csak akar. Itt senki sem fogja megszólni, kritizálni: az önfeledt bulizás a lényeg. Nem véletlen hát, hogy ez az a rendezvény, ahol a legfurcsább alakokkal futhat össze az ember. A képgalériánkra kattintva meg is nézhetik a csodabogarakat, akikkel összefutottunk. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek