Viszály

„A testvérem egy szemét, aljas ember” – Gáspár Győző kitálalt a Zsolti és közte lévő kapcsolatról

N.V.N.

Létrehozva: 2024.08.20.

Módosítva: 2024.08.21.

Készül az újabb botrány? Legalábbis biztos az lesz, ha lemegy a TV2 Titkok Ramónával legújabb epizódja. Gáspár Győző vendégeskedett a műsorban, ahol kemény szavakkal illette testvérét. Mint mondja, szereti Zsoltit, de öccse nagyon sok rosszat tett ellene.

Néhány héttel ezelőtt indult útjára a TV2 izgalmas és egyedi podcast műsora, a Titkok Ramónával című sorozat. A híres emberekkel készült mélyinterjúkban olyan aspektusokat és történeteket fednek fel a sztárok, amelyek eddig a nyilvánoság elől rejtve maradtak. A műsor bemutatja az emberek mögötti valóságot, megvizsgálva életük kihívásait, sikereit, kudarcait és azokat a pillanatokat, amelyek formálták őket. Itt tényleg mindenről lehull a lepel! A legújabb epizódban Gáspár Győző kapott meghívást, melyben többek között beszél a lányairól, korábbi depressziójáról, ami miatt annyira maga alatt volt, hogy már a saját temetését is megtervezete. 

Gáspár Győző és Kiss Ramóna
Gáspár Győző a Titkok Ramónával című műsorban őszintén beszélt öccséhez fűződő kapcsolatáról (Fotó: TV2)

Gáspár Győző szerint testvére a szüleit is elvette tőle

Gáspár Győző azt is elárulta, milyen változásokat hozott számára az 50. születésnapja. És természetesen szó esett öccséhez, Gáspár Zsolthoz fűződő viszonyáról is. Nem titok, a testvérek hosszú évekkel ezelőtt távolodtak el egymástól, de hogy erről a showman mit gondol, azt Lékai-Kiss Ramónának mondta el.

Én tisztelem őt, szeretem őt, de nem akarok vele kommunikálni, én őt el tudtam engedni. 

Azért kellett elengedni, mert a testvérem egy szemét, aljas ember… szeretem őt, és nem akarom megsérteni. 

– A testvérem kihasználta azokat a dolgokat, amiket én felépítettem az életemben – mondta Győző, aki felgyülelmlett sérelmeiről is lerántotta a leplet.

Elvette tőlem a szüleimet. Sokkal jobban szerették őt mindig is.

–  Apám a mai napig… apám születésnapjára az én gyerekeim nem kapnak meghívást, az én feleségem az egy senki az ő szemükben – hangsúlyozta az idősebb Gáspár, majd hozzátette, sokat tett testvéréért, aki mindezt már elfelejtette azóta.

Kisajátította az édesanyámat, az édesapámat… én a hülyegyerek, megfogtam a kezét és behoztam a médiába. Nézd meg, Farmos Zsoltit csináltam belőle, egy autós cégnek az arca lett, ahonnan kitúrt engem – fakadt ki Győző.

 

De hogy mit mondott még a showman a testvérével való kapcsolatáról? A teljes beszélgetés szerda délután 14 órától elérhető a TV2 Play oldalán!

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek