Utánpótlás

Géczi Bea fiát pár év múlva már az olimpián láthatjuk?

Létrehozva: 2024.08.21.

Az anyuka rettenetesen büszke legidősebb fiára. Géczi Bea álma ugyanis teljesült, hisz mindig azt szerette volna, ha fia vízilabdázni fog.

Géczi Bea közösségi oldalára tett ki egy videót, amelyen az látható, hogy legnagyobb fia, Medox úszik, és mennyire büszke rá. A modell elárulta a Borsnak, hogy ezzel régi nagy álma valósult meg, ugyanis mindig azt szerette volna, hogy ha egyszer lesz egy fia, akkor vízilabdázzon.

Géczi Bea
Géczi Bea a lehető legtöbb időt tölti fiaival (Fotó: Géczi Bea)

Géczi Bea és fia álma is a vízilabda

A szőke énekesnő elárulta, hogy azzal, hogy kisfia ennyire rajong a vízért, egy régi álmát váltotta valóra. Hamar kiderült, hogy Medox sportolóként, a vízben képzeli el a jövőjét. Bár eleinte voltak félelmei a vízi sporttal szemben, gyorsan kiderült, hogy ugyanaz lesz a célja, mint édesanyjának. Ezért pedig nagyon keményen meg is dolgozik.

– Minden vágyam az volt, ha fiam lesz, akkor vízilabdás legyen. Ő is nagyon szereti a vizet, már egy éve járunk egy sportegyesülethez. Gyönyörűen úszik, le a kalappal előtte, én nagyon büszke vagyok rá. Úgyhogy elég komolyan csináljuk, egyáltalán nem csak hobbi. Minden nap úszik, még szombaton is. Dupla órázik folyamatosan, most elkezdte pluszban mellé még a vízilabdát is. Egész nyáron úszótárborban van. Mindenféleképpen sportoló szeretne lenni.

 A focinál megmondta, hogy ő azt nem, ő úszni szeret. Ő érmeket szeretne majd, vízilabdázni szeretne. Eleinte tartott tőle, hogy ott nyomkodják le egymást a víz alá, de mondtam, hogy ettől nem kell félni, ez ilyen sport.

Víziszonytól a versenyekig

Bea és Medox eltökéltsége abból is látszik, hogy mekkora sikereket ér el a kisfiú. Láthatóan van érzéke a vízi sportokhoz, hisz rövid idő alatt jutott el olyan szintre, hogy már versenyezhet is. Most, hogy az úszótudása ennyire biztos, új kihívás előtt áll, ami a következő lépés ahhoz, hogy megvalósuljon a közös álmuk.

– Amikor nagyon pici volt, még félt a víztől. Azóta annyira hozzászokott és megszerette, hogy most már ki sem tudom szedni a vízből. De abszolút nem lett ráerőltetve, ő ezt szereti. Egy éve kezdtük el intenzíven az úszást. De ez alatt az egy év alatt olyan szintre került, hogy azt mondták az oktatók, hogy már versenyezni is mehet szeptembertől. A vízilabdát csak most kezdtük el, mert ahhoz be kellett töltenie a hét évet. Ezt pár hete csinálja, de majd ha ezt is olyan szinten tudja, mint az úszást, akkor meccsei is lesznek. 

Géczi Bea
Géczi Bea fia rengeteg időt tölt a vízben, mindene az úszás

A párizsi olimpia viszont kimaradt

A modell azt is elárulta, hogy bár cél, hogy előbb-utóbb Medoxot is láthassuk az olimpián versenyezni, most sajnos nem tudták követni a versenyeket. Ennek oka pedig, hogy a kisfiú inkább gyakorlatban foglalkozott az úszással, nézni már nem maradt ideje.

– Az olimpiát nem tudtuk nézni, mert ő este hétig úszáson van. Mire hazajön, addigra már hullafáradt. Vacsorázik, fürdik és utána már alszik is. Dehát ez az ő érdeke. 

De mindenféleképpen cél, hogy egyszer majd az olimpiára is kijusson. Nagyon büszke lennék rá.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek