Büszkeség

„Nem lehetnék rá büszkébb” – Gesztesi Károly gyermeke óriási örömöt okozott

Létrehozva: 2024.08.18.

Egy édesanya mindig támogatja a gyermekét, és azt mondja, számára ő a legszebb, legjobb, legügyesebb. Viszont amikor mások is így látják, akkor az csodálatos érzés. Ez történt a színésznővel is.

Időjárás-jelentőből híradóssá léptették elő a néhai színészlegenda, Gesz­te­si Károly és Csarnóy Zsuzsa fiát, Gesztesi Mátét az ATV-n. A színésznő szívét elönti a büszkeség, és úgy látja, a fiának sikerül megugrania a kihívást.

Gesztesi Máté
Gesztesi Máté híradósként folytatja karrierjét Fotó: bors / Hot magazin

– Nem lehetnék büszkébb a fiamra! A híradózás egy nagyon nehéz szakma, hiszen komoly történésekről kell tájékoztatnia a nézőket, mindezt élő adásban. Őszintén szólva, én nem is biztos, hogy képes lennék arra, hogy ezt a munkát végezzem, de az biztos, hogy nem tenném olyan jól, mint Máté. Mindig attól félnék, hogy bakizok, ugyanis nagyon könnyen előfordulhat, hogy a felolvasás során az ember nyelve összegabalyodik – kezdte a hot! magazinnak a Jászai Mari-díjas színésznő. – Többször megnéztem az adásait, ezeket mind végigizgultam, de úgy látom, hogy nagyon ügyes, és jól megy ez neki. Óriási öröm egy anyának az, ha a gyerekét tehetségesnek látják és elismerik.

gesztesi mate gesztesi karoly 02 MO
Máté az édesapja, Gesztesi Károly vonásait örökölte Fotó: hot! magazin

Gesztesi Máté édesanyja filmet forgat 

A színésznő a Ványa bácsi – Buborékkeringő című film forgatásán dolgozik a napokban. Egy olyan nőt alakít, aki sok esetben érzi úgy, hogy a vállán kell cipelnie a családja terheit, és a problémák megoldása is az ő reszortja.
– Vannak olyan pontok, amelyeken hasonlítok a karakteremre, vagy legalábbis megértem őt. Velem is előfordult, hogy úgy éreztem, hogy egyedül kell szembenéznem az élet problémáival, segítség nélkül. A munka, az anyaság, a háztartás vezetése mind olyan feladatok, amik rengeteg energiába kerülnek. Szóval, ezt a részét megértem. Viszont rám nem jellemző, hogy rideg vagy szigorú lennék, míg a karakteremből ilyen tulajdonságokat váltott ki mindez. A Thália Színházban futó színdarabban egyébként Ványa bácsi anyukáját alakítom, de a filmben átírták a szerepet, így Ványa bácsi (aki itt Iván névre hallgat) nővére lettem – ecsetelte Zsuzsa. – Nagyon élveztem a forgatásokat, és még azt sem bántam, ha késő estig forgott a kamera, mert akkor legalább reggel sokáig aludhattam.

Csarnóy Zsuzsa nagyon büszke a Gesztesi Károllyal közös fiára hot feltöltés - gesztesi mate gesztesi karoly 02 MO
Csarnóy Zsuzsa nagyon büszke a fiára Fotó: Szabolcs  László / Hot magazin

 

hot 2024 33 cover hot feltöltés
Keresd a legújabb hot! magazint az újságárusoknál Fotó: Archív / hot! magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek