Plágium

"G.w.M-től loptak" - meglepő dologgal vádolták meg Azahriah zenésztársait

Bors

Létrehozva: 2024.08.01.

A TikTokon felütötte a fejét egy videó, aminek szerzője azt elemezgeti, mennyire hasonlít két dal. Nos, az egyik G.w.M nevéhez köthető, míg a másik Azahriah zenésztársáéhoz, Desh-hez.

G.w.M és Azahriah közös története régre nyúlik vissza. A zenészek alig két évvel ezelőtt feszültek egymásnak, miután a Puskást háromszor megtöltő énekes "Pizza King type rappernek" nevezte Kulcsár Edina férjét. Ezen G.w.M annyira felkapta a vizet, hogy tiszteletlennek, illetve kis h****snak titulálta Azahriaht, majd visszavágásképp a 22 éves sztár 12 ezer ember előtt alázta meg a szókimondó rappert. Mondanunk sem kell, hogy itt még nem ért véget a háborújuk, hiszen Varga Márk a szóban forgó koncert után csak annyit mondott: "a ruhatáram annyi, mint egy Papp László profit". Idén azonban történt valami, hiszen G.w.M már szuperlatívuszokban beszélt ellenlábasáról, és gratulált a tripla Puskáshoz is

G.w.M Azahriah Desh
G.w.M dalából inspirálódott Azahriah zenésztársa? (Fotó: Bors)

G.w.M-ről koppintott Azahriah zenésztársa?

A fegyverszünet lehet, hogy véget ér hamarosan, mindez pedig egy TikTok-videó miatt. Valaki ugyanis észrevett egy furcsa hasonlóságot G.w.M egykori slágere és Azahriah zenésztársa, Desh új dala között. Megfigyelését azonnal közzé is tette, amivel egy óriási kommentháborút indított el...

Pontosan Desh és Young Fly SUV című számáról van szó, aminek egy bizonyos része G.w.M Véget ér című szerzeményére hajaz. Ezzel az észrevétellel sokan egyetértenek, de azoknak a tábora is népes, akik nem hallják a hasonlóságot. 

Fél órát gondolkodtam, hogy honnan hallottam ezt...

– olvasható a videóban, majd a két szám részletét is meghallgathatjuk egymás után. 

– G.w.M-től loptak, nem kérdés... Bár szerintem neki sem a sajátja – írta valaki. 

– Hagyjuk már, köze nincs egymáshoz a két számnak. Ráadásul nem hiszem, hogy Deshi rászorulna egy G.w.M-re – vágott vissza egy rajongó, mi pedig mutatjuk a szóban forgó felvételt. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek