Veszteség

Gyászol a zenei világ: újabb legenda távozott közülünk

KL

Létrehozva: 2024.08.16.

Rengetegen gyászolják a zenészt.

Szörnyű veszteség rázta meg a zenei világot: 63 éves korában elhunyt a Great White rockzenekar énekese, Jack Russell. A zenész halálhírét a családja tudatta a közösségi oldalán, amelyből kiderült, hogy Jack Russell békésen, családja és barátai körében hunyt el.

gyertya, gyász, tragédia, halál
63 éves korában elhunyt a népszerű zenész Fotó: Unsplash.com 

Később megerősítették, hogy a Lewy-testes betegségben (a demencia egy speciális formája) és multiszisztémás atrófiában (MSA) vesztettet életét.

Hatalmas szomorúsággal tudatjuk szeretett Jack Patrick Russell – apa, férj, unokatestvér, nagybácsi és barát – elvesztését. Jack békésen hunyt el felesége, Heather Ann Russell, fia, Matthew Hucko, unokatestvére, Naomi Breshears Barbor és kedves barátai, Billy és Cheryl Pawlcik társaságában

– olvasható a család szívszorító közleményében, amely megjegyzi, hogy Jacket humorérzékéért, kivételes életkedvéért és a rock and rollhoz való megingathatatlan hozzájárulásáért szeretik és emlékeznek rá, ahol öröksége örökké virágozni fog.

Az énekes több társával együtt 1977-ben alapította meg a Great White-ot Los Angelesben. Russell 1996-ban hagyta el a bandát, majd 2003-ban visszatért, amikor Jack Russell's Great White néven turnézni kezdett – írja a Metro.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek