Veszteség

Gyászba borult Harry herceg szíve: szörnyű veszteség érte őt

KL

Létrehozva: 2024.08.04.

A herceg sokáig szoros kapcsolatot ápolt vele.

Néhány hónappal ezelőtt hatalmas veszteség érte a királyi családot, amikor 94 éves korában elhunyt Diana hercegné kedvenc divattervezője, Belinda Bellville. Ezúttal Harry szíve borult gyászba.

Canada News - February 16, 2024
Gyászol Harry herceg Fotó: Northfoto

A sussexi herceg korábbi barátnője, Cressida Bonas nővére sajnálatos módon elhunyt. Pandora Cooper-Kay 24 éven át küzdött a rákkal, mielőtt július 22-én bekövetkezett halála előtt, idén "inoperábilis agydaganatot" diagnosztizáltak nála. A halálhírben ez állt:

Lady Mary Gaye Curzon, Bow és Nestor imádott édesanyja, két testvérének és nyolc nővére oly nagyon szeretett húga, és unokahúgai iránti odaadó nagynénje.

Cooper-Key Li-Fraumeni betegségben szenvedett, egy ritka rendellenességben, amely növeli a rák több fajtájának kialakulásának kockázatát. 26 éves volt, amikor Paget-kórt, a tejcsatorna rákjának ritka formáját vették észre nála, mielőtt kettős masztektómián esett át.

Öt héttel azután, hogy életet adott a most 34 éves fiának, az orrmelléküreg rákos szarkómáját diagnosztizálták nála. Volt férjének azt mondták, hogy már csak tíz hete van hátra. Miután megtudta a prognózisát, Pandora fontolóra vette, hogy elutazik a Dignitas haldoklássegítő klinikájára, hogy szembenézzen a betegségével. Az 51 éves nő korábban elárulta, hogy rokonai betegsége során "több ezerszer" tervezték a temetését.

Pandoránál tavaly diagnosztizáltak egy daganatot az agya bal oldalán. Immunterápiás kezelés alatt állt, és az év elején azt mondta, hogy a fájdalom és a bizonytalanság, hogy valaha is felépül-e, depressziót okozott nála. Az 51 éves hölgyet két gyermeke, két testvére és nyolc nővére, valamint édesanyja, Lady Mary Gaye Curzon gyászolja - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek