Love

Nem hiszed el, milyen helyes a szépségkirálynő szerelme: immár három éve vannak együtt

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.08.05.

A szépségkirálynő párja ennyire helyes? Hacsi Boglárka a hároméves jól működő kapcsolatának titkáról mesél.

Hacsi Boglárka tavaly júniusban nyerte el a Magyarország Szépe címet, majd a 71. Miss World világversenyén is nagyszerűen képviselte a magyar színeket. Azóta hatalmasat változott az élet körülötte, de egy dolog nem, hogy töretlenül kitart az immáron már három éve tartó kapcsolata mellett.

NZ2_6515
Hacsi Boglárka
Hacsi Boglárka megmutatta szerelmét, akivel három éve támogatják egymást   Fotó: Nagy Zoltán

Hacsi Boglárka és párja 3 éve vannak együtt

A szépségkirálynő és szerelme, Bálint már három éve vannak együtt. Nagy alkalomból posztoltak közös képet Bogi közösségi-oldalára, ugyanis párjának a minap születésnapja volt.

Már lassan három éve vagyunk együtt és ez most egy kicsit csendesebb születésnap volt, mint a többi, csak családi körben ünnepeltünk. Szeretjük mindig meglepni egymást, de ez évről évre azért egyre nehezebb – kezdte a Borsnak a gyönyörű modell, aki szereti meglepni szeretteit.

Nagyon szeretek meglepetést szervezni, sőt nálunk a születésnap az egyik legfontosabb családi program. Nagyon szeretem megszervezni és mindig próbálok belevinni valami kreatívat, valami kis extrát – jegyezte meg Bogi, aki szerint többet ér, ha nem az árcédulára helyezzük a hangsúlyt.

Szerintem nem az a lényeg, hogy minél drágább ajándékot vegyünk egy ilyen alkalomra, hanem inkább az, hogy olyan élményt, vagy plusz dolgot adjunk, ami örök emlék maradhat – szögezte le a vállalkozó szellemű lány, aki jó alapokon építi szerelmével a kapcsolatukat.

293A2408
Hacsi Boglárka
Hacsi Boglárka elmondta, mi a szerelmük esszenciája - Fotó: Szabolcs László (SZL)

Kommunikáció a szerelem esszenciája?

Bogi úgy véli, egy értékes és jó kapcsolatnak bizony vannak alap elvárásai, azaz bele kell rakni a munkát, hogy jól működjön. Szerinte az egymásra szánt idő és kommunikáció lehet egy jó kapcsolat kulcsa.

Szerintem az egyik fontos alapköve a kapcsolatunknak az, hogy mindig szánunk egymásra időt és nagyon fontos számunkra, hogy átbeszéljünk mindent. Ismerjük egymásnak a szeretetnyelvét és fontos, hogy minőségi időt töltsünk együtt és programokat csináljunk – mondta Bogi, aki párjával minél hamarabb megbeszéli, ha valami probléma akad mégi kettejük között.

Mi a kapcsolatunkban nagyon sokat beszélgetünk, és ha van valamilyen problémánk, igyekszünk minél hamarabb lekommunikálni, átbeszélni – szögezte le a szépségkirálynő.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek