Babavárás

Hamarosan érkezik a baba? Megmutatta terhespocakját Margot Robbie

H. A.

Létrehozva: 2024.08.29.

Nyaralás közben kapták lencsevégre a gyönyörű színésznőt.

Több, mint egy hónapja érkezett a hír, hogy gyermeket vár a Wall Street farkasa és a Barbie sztárja, Margot Robbie. A gyönyörű színésznőről már pletykálták egy ideje, hogy várandós lehet, júliusban pedig - mialatt férjével, Tom Ackerley-vel részt vett Wimbledonban a teniszbajnokságon - egy olyan ruhában jelent meg, ami egyértelművé tette, hogy valóban kisbabát vár.

2024 EE BAFTA Film Awards - Arrivals
Egy hónapja érkezett a hír, hogy babát vár Margot Robbie / Fotó: Doug Peters/EMPICS Entertainment / Northfoto

Azt, hogy pontosan mikor érkezik a baba, Margot Robbie nem hozta nyilvánosságra, ám a legfrissebb fotók alapján hamarosan: a színésznőt kedden, szardíniai nyaralásán kapták lencse végre, ahol a férjével, Tom Ackerley-vel tartózkodik. Robbie ragyogóan nézett ki, egy fehér inget viselt, ami szabadon hagyta a pocakját, hozzá pedig egy laza, fekete nadrágot húzott - írja a Life.hu

A pár egyébként már régóta vágyott egy babára, ezért nagyon megkönnyebbültek, amikor kiderült, hogy a színésznő állapotos. 

„A család mindkettőjüknek sokat jelent, és már a kapcsolatuk elején tudták, hogy a szülőség az, amit nagyon szeretnének. Egy ideig titokban tartották a dolgot, de már örülnek, hogy mindenki tudja"

- nyilatkozta korábban egy bennfentes. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek