Dilemma

"Az embernek mindig az kell, ami nem az övé" – szerelmi életéről vallott a Házasság első látásra sztárja

Doris

Létrehozva: 2024.08.22.

Csabi és Gyöngyi közös jövőjében sokan reménykedtek, ám végül elváltak útjaik. A Házasság első látásra volt szereplője már tovább is lépett.

Bár a Házasság első látásra nézői korábban nagy jövőt jósoltak az egyik legcukibb párosnak, Csabinak és Gyöngyinek, ők végül a szakítás mellett döntöttek. Bár a TV2 párkapcsolati reality-jének áprilisi fináléja után még együtt maradtak, később rájöttek, hogy párként nincs közös jövőjük.

Házasság első látásra
Házasság első látásra: Csabi és Gyöngyi szakított a műsor után Fotó: TV2

Hegedűs Csabi azonban nem szomorkodott túl sokáig, sőt, a szingli férfiak ligájából is kikerült, ugyanis eltalálta Ámor nyila. Csabi júniusban a Borsnak mesélt arról, hogy ismerkedett meg szíve hölgyével, Fannival.

– Vállalkozóként van egy szoláriumom, ahol épp tisztasági festést végeztünk egy festővel. Az üzletbe egyszer csak bejött Fanni, aki érdeklődött az egyik alkalmazottnál, hogy ki az a fiatal, jóképű srác és meglepődött, hogy nem egy diák vagyok, hanem én vagyok a tulaj. Megkérdeztem, hogy nincs-e kedve átjönni hozzám Xbox-ozni, amire ő igent mondott. 

Azonnal mély vízbe ugrottunk, mert azóta együtt vagyunk

 – vallotta Csabi pár hónappal ezelőtt.

Házasság első látásra: Fanni és Csabi már az első közös nyaraláson is túl vannak Fotó: Hegedűs Csaba

Házasság első látásra: Csabit gyakran gyötrik kétségek

A Bors most ismét elérte a Házasság első látásra sztárját, aki őszintén mesélt arról, hogy bár kiegyensúlyozott párkapcsolatban él Fannival, belül gyakran kétségek gyötrik.

– Az embernek mindig az kell, ami nem az övé. 

Tudom, hogy nem találok még egy olyan lányt, mint Fanni, jól meg is vagyunk, sokszor mégis nagy a kísértés a műsor miatt. Mi van, ha most elkötelezem magam, és azt veszem észre, hogy szépen lassan lefő a kávé?

 Annyira nem vagyok már fiatal, Fanni viszont még igen, ő csak 21 éves. Egyből bele is csaptunk a lecsóba, összeköltöztünk. Mégis elmerengek néha azon, mi lesz, ha elmegy mellettem az élet – sóhajtott Csabi, aki azt is elárulta, milyen a kapcsolata most a műsorbéli feleségével, Gyöngyivel.

– Mondhatni barátok vagyunk, bár nem találkozunk gyakran. Amennyire tudom, csinálja a kis dolgait és ő is jól van – mesélte Hegedűs Csabi.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek